17 / 05 / 2024

özgörkey et fabrikası

özgörkey et fabrikası

Afyonkarahirsar’da yılda 200 bin tonun üzerinde dondurulmuş patates üretimi yapacak tesisin temelini geçtiğimiz aylarda atan Özgörkey firması, et işine giriyor. Bu konudaki taleplerini belediyeye ileten firma arazi istedi....

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Behçet Engin tarafından kuruldu.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

My Bay Turizm Limited Şirketi kuruldu!

My Bay Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Selim Özgörkey, Satvet Çiftçi ve Murat Kerim Ersönmez ortaklığında kuruldu. 

Özgörkey Otel'in temeli atıldı!

Özgörkey Şirketler Grubu'nun sahibi Erdoğan Özgörkey, 26 yıl boyunca üzerinde bir proje gerçekleştirmek için mücadele ettiği İzmir Çankaya'daki arsasıyla ilgili nihayet amacına ulaştı.

Özgörkey'den İzmir'e otel!

Özgörkey Şirketler Grubu'nun sahibi Erdoğan Özgörkey'in "Bende bu manevi değeri büyük" dediği arsa üzerinde otel yapımı için hazırlanan projeye onay çıktı ve arsada inşaat çalışmaları da başladı

Kepez Özgürlük Mahallesi'ndeki pazar alanı da yenilenecek!

Ağustos ayında hizmete girecek yeni şehir parkının bulunduğu Dokuma Fabrikası’nın karşısındaki Özgürlük Mahallesi’ni ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, buradaki kapalı pazarı da yenileyeceklerini müjdeledi.

Kepez Özgürlük Mahallesi'ndeki kapalı pazar yenilenecek!

Yeni şehir pattı hizmete giriyor Ağustos ayında hizmete girecek yeni şehir parkının bulunduğu Dokuma Fabrikası'nın karşısındaki Özgürlük Mahallesi'ni ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, buradaki kapalı pazarı da yenileyeceklerini belirtti.

NG Kütahya Seramik'in yeni fabrikasında birçok teknik granit seramik üretiliyor!

NG Kütahya Seramik'in yeni fabrikası özgün tasarımlar için yenilikçi çözümler sunuyor. Projelerin ihtiyaçlarına uygun olarak özel üretim yapılabilen NG Kütahya Seramik'in yeni fabrikası özgün tasarımlar için yenilikçi çözümler sunuyor.

NG Kütahya Seramik yeni fabrikasında ilklere imza atacak!

NG Kütahya Seramik, yeni fabrikasıyla özgün tasarımlar için yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyor. NG Kütahya Seramik ihtiyaçlarına uygun olarak özel üretim yapılabilen fabrika, esnek üretim teknolojisine sahip.

1964 yılında İstanbul'da Coca Cola'nın fabrikası üretime başlamış!

1964 yılında İstanbul'da, Coca Cola'nın bin 916'ncı fabrikası üretime başlamış. Londra Asfaltı üzerinde Kadir Has, Kemal Has ve Behçet Türkmen'in teşebbüsleriyle faaliyet geçen fabrika, 12 milyon liraya mal olmuş.

NG Kütahya Seramik'te özgür düşünen mimar ve tasarımcılara büyük çözümler!

NG Kütahya Seramik’in yeni fabrikası özgün tasarımlar için yenilikçi çözümler sunuyor. Fabrika, mimar, iç mimar ve tasarımcılara özgürlük sağlayarak tasarımda önemli bir adımın atılmasına öncülük ediyor.

Kavasoğlu Et Mamulleri'nin fabrikası 4.3 milyon TL'den satılıyor!

Eskişehir 6. İcra ve İflas Müdürlüğü; Eskişehir Odunpazarı KBI Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Kavasoğlu Et Mamulleri'ne bağlı fabrikayı satışa çıkarıyor. İhalesi 26 Aralık'ta yapılacak.

özgörkey et fabrikası Haberi

özgörkey et fabrikası


Afyonkarahisar Belediye Meclisi, yılda 400 milyon liralık üretim yapacak fabrikanın kurulacağı arsasının satışı için encümene yetki verdi.


Afyonkarahirsar’da yılda 200 bin tonun üzerinde dondurulmuş patates üretimi yapacak tesisin temelini geçtiğimiz aylarda atan Özgörkey firması, et işine giriyor. Bu konudaki taleplerini belediyeye ileten firma arazi istedi. Firmanın arazi isteği belediye meclis gündemine alınarak üyeler bilgilendirildi.


Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu alana çok büyük yatırımcının talip olduğunu belirtip, "Türkiye’de ilk 500 değil ilk 100’de olacak bir yatırım yapmak istiyor. Yıllık 400 milyon liranın üzerinde bir cirosu olacak. Buraya talip olan yatırımcıyı açıklamada mahsur görmüyorum." dedi.


Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve 50 milyon Euro’ya malolacak patates fabrikasının ardından bu kadar büyük ikinci bir yatırımın Afyonkarahisar’a yapılacağından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Çoban,...