02 / 05 / 2024

özgörkey şirketler grubunun konaktaki oteli ne zaman yapılacak

özgörkey şirketler grubunun konaktaki oteli ne zaman yapılacak

İzmir Konak Belediye Meclisi, Özgörkey Şirketler Grubu' nun, Hilton Oteli çaprazındaki, Saint Policarp Kilisesi yanındaki arazisine otel yapımına imkan sağlayan imar planını oy çokluğuyla onayladı.

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Özgür Demirtaş’tan tedirgin eden enflasyon yorumu! Duyanlar inanmıyor! Bu açıklama aklınızı başınızdan alacak!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele etmediğini ifade ederek, “Maalesef, enflasyon rekor hızda devam edecek” dedi. Demirtaş, alım gücünün düştüğünü ve daha da düşeceğini, aynı zamanda orta gelir grubunun iyice silineceğini ifade etti.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

My Bay Turizm Limited Şirketi kuruldu!

My Bay Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Selim Özgörkey, Satvet Çiftçi ve Murat Kerim Ersönmez ortaklığında kuruldu. 

Özgörkey Otel'in temeli atıldı!

Özgörkey Şirketler Grubu'nun sahibi Erdoğan Özgörkey, 26 yıl boyunca üzerinde bir proje gerçekleştirmek için mücadele ettiği İzmir Çankaya'daki arsasıyla ilgili nihayet amacına ulaştı.

Özgörkey'den İzmir'e otel!

Özgörkey Şirketler Grubu'nun sahibi Erdoğan Özgörkey'in "Bende bu manevi değeri büyük" dediği arsa üzerinde otel yapımı için hazırlanan projeye onay çıktı ve arsada inşaat çalışmaları da başladı

Emin Şirketler Grubu güneş ve rüzgar santralleri kuracak!

Emin Şirketler Grubu, çok ortaklı güneş ve rüzgâr santralleri kurmak için harekete geçti. Örneğin 200 kişi küçük birikimleriyle 1 MW’lik tesise ortaklaşa sahip olacak. Elektriğin alıcısı da hazır: Emin Enerji.

Hilton Garden Inn Eylül'de açılıyor!

Özgün Şirketler Grubu'nun Hilton işbirliği ile hayata geçireceği Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı Oteli Eylül ayında hizmete giriyor.

ONS İncek 2014 hedefini 5 ayda yakaladı!

ONS İncek Residence'ın, Opis Şirketler Grubunun ilk konut projesi olduğunu belirten Ons İnşaat Grubu Başkanı Tuna Atalay, şirket olarak 2014 hedefini 5 ayda yakaladıklarını belirtti..

ITC Turizm'in acı günü! Ahmet Terzioğlu vefat etti!

Terzioğlu Holding, APS Ambalaj-Kozmetik ve Temizlik Ürünleri, ICI Ulusulararası Tekstil Sanayi ve ITC Turizm Şirketler grubunun kurucularından Ahmet Terzioğlu vefat etti. Cenazesi Nakkaştepe Aile Mezarlığına defnedilecektir.

Hilton Garden İnn İzmir'in temeli atıldı!

Altyapı ve tünel inşaatlarıyla tanınan Özgün Şirketler Grubu, Hilton Garden Inn İzmir, Bayraklı projesiyle otelcilik sektörüne adım attı. Özgür Şirketler Grubu Başkanı Cahit Karakullukçu, otelin 35 milyon dolarlık yatırımla tamamlanacağını söyledi...

Hilton Garden Inn Bayraklı 2015'te açılacak!

Türkiye ve yurtdışındaki büyük ölçekli altyapı ve tünel inşaatlarıyla tanınan Özgün Şirketler Grubu, İzmir Bayraklı projesiyle otelcilik sektörüne de adım attı. Özgün Şirketler Grubu'nun kuracağı Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı'nın temeli atıldı.

özgörkey şirketler grubunun konaktaki oteli ne zaman yapılacak Haberi

özgörkey şirketler grubunun konaktaki oteli ne zaman yapılacak


İzmir Konak Belediye Meclisi, Özgörkey Şirketler Grubu'nun, Hilton Oteli çaprazındaki, Saint Policarp Kilisesi yanındaki arazisine otel yapımına imkan sağlayan imar planını oyçokluğuyla onayladı. Sadece CHP'li Ahmet Doğan'ın olumsuz oy kullandığı plan, Büyükşehir Belediye Meclisi'nce de onaylanırsa otelin önünde engel kalmayacak.


Hürriyet...