19 / 05 / 2024

Özgü Namal Bodrum

Özgü Namal Bodrum

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 'u da makamında ziyaret eden Ünlü oyuncu Özgü Namal, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent beldesinden ev alarak Bodrumlu ünlüler kervanına katıldı.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytül Kaplan, Mehmet Hakan Özgül, Nizam Kaplan ve Seçkin Kaplan ortaklığında kuruldu. 

Alysia Bodrum özgün mimarisiyle dikkat çekiyor!

Farklı ve özgün mimarisiyle dikkat çeken Alysia, sakinlerine hayallerindeki evi sunmayı amaçlıyor. Güneşin doğuşunu ve batışını izleyen bir konumda yer alan projede isterseniz huzurun isterseniz de renkli yaşamın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Stil44 Derin serisi ile Bodrum evlerinin dokusu siz neredeyseniz oraya gelsin!

Ahşap ve seramikle bütünleşmiş tamamen el yapımı ürünlerden oluşan Stil44 Derin serisi, özgün tasarımları ile Bodrum Evlerinin dokusunu siz neredeyseniz oraya getiriyor…

Bodrum Gelendost Özgürlük Meydanı ve Anıtı yıkıldı!

Muğla Bodrum'da 21 yıl bazı sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yaptırılan 'Gelendost Özgürlük Meydanı ve Anıtı' yıkıldı.

La Vita Bodrum'da 185 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Aşçıoğlu İstanbul’da özellikle Bağdat Caddesinde büyük projelere imza attıktan sonra, şimdi de Bodrum’da, yapılarındaki kalite ve özgünlük ile adından sıkça söz ettireceğe benziyor...

ConCept Yapı Bodrum'un PR ajansı Ajanda PR oldu!

Bodrum’un en özgün yatırımlarının mimarı ConCept Yapı Bodrum’un iletişim çalışmalarını önümüzdeki süreçte Ajanda PR yönetecek.

ConCept Yapı, Bodrum Cup’ın sponsoru oldu!

Bodrum’da en özgün projelere imza atan ConCept Yapı, bu yıl 28.si düzenlenen The Bodrum Cup’ın Gümüşlük etabının ve fotoğraf yarışmasının sponsoru oldu.

Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'e yerleşti!

Reklamcı sevgilisi Serdar Oral’dan ikinci kez hamile kalan Özgü Namal, Yılmaz Erdoğan’ın izinden yürüyor. 4.5 aylık hamile olan oyuncu, Erdoğan gibi Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşti.

Bodrum Hotel Silvanus özel mimarisiyle dikkat çekiyor!

Bodrum'un Ören Beldesi, Gökova Körfezi'nde hizmet veren Hotel Silvanus, Ören yöresine özgü doğal taş ve ahşap doku ile özel olarak tasarlanan mimarisiyle dikkat çekiyor.

Özgü Namal 500 bin TL'ye evini dekore etti!

Özgü Namal Aralık'ta Bebek'teki evini satıp Kilyos-Simpaş Marenegro Sitesi'nden 1.5 milyon dolara villa almıştı. Lüks villasının dekorasyonu için yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Özgü Namal Bodrum Haberi

Özgü Namal Bodrum


Yeni evinin işlemlerini yaptırırken Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u da makamında ziyaret eden Özgü Namal, "Bodrum 20 senedir gelip gittiğim bir yer. Çocukluğum burada geçti. Başkanımızı da 20 yıldır tanırım, kendisi benim çocukluğumu bilir. Bodrum bir dünya şehri, başka bir yer düşünülemezdi. Ben de Bodrum'da ev alarak Bodrumlu oldum"...