20 / 07 / 2024

Özgüler İnşaat Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özgüler İnşaat Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özgüler İnşaat Proje Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 4 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Birol Güler tarafından kuruldu...

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Darıcı ve Özgür Uçman ortaklığında kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Balkaya ve Mahmut Güven tarafından kuruldu.

Mutazin Emlak İnşaat Proje Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutazin Emlak İnşaat Proje Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed E. Nasef tarafından kuruldu.

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.

Tekven İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekven İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ayvaz ve Veysel Kuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Eza Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eza Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aslan tarafından kuruldu.

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Demirbaş tarafından kuruldu.

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gül tarafından kuruldu.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

Beliren İnşaat Proje Peyzaj Ve Bakım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beliren İnşaat Proje Peyzaj Ve Bakım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Beliren tarafından kuruldu.

Kais İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kais İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Seyedtehranı ve Reza Seyedtehranı ortaklığında kuruldu.

Özgüler İnşaat Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özgüler İnşaat Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

20 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Gürpınar Adnan Kahveci Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi NO:45/23 adresinde faaliyete geçirildi. 4 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Birol Güler tarafından...