18 / 05 / 2024

Özgüneş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şile 2 Şubesi adres

Özgüneş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şile 2 Şubesi adres

Özgüneş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şile 2 Şubesi 13 Mart 2015'te, 330 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Güneş Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Kadri Özgüneş hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Kadri Özgüneş kimdir? Lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Kadri Özgüneş ile ilgili merak edilen her şey...

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güneş tarafından kuruldu.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Akabe Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Makina Ve Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Akabe Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Makina Ve Kimya Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kaya tarafından kuruldu.

Ünelsan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünelsan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Haandere, Macir Üneş, Sacit Üneş, Yavuz Üneş ortaklığında kuruldu.

Özgürer İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Metal Limited Şirketi kuruldu!

Özgürer İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Metal Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Güray Özden tarafından kuruldu. 

Avrasya Klas Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Klas Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümit Haliloğlu, Özgür Arslan, Sedat Bayburtlu, Ömer Haliloğlu ve Harun Haliloğlu ortaklığında Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi Tayfun Güneşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu .

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Sarıcı Yapı Malzemeleri Demir Çelik Pazarlama Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taylan Özgür imzasıyla kuruldu.

CG Güneş İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Harfiyat Turizm Otomotiv Çiçek Ç.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

CG Güneş İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Harfiyat Turizm Otomotiv Çiçek Ç.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

Nitro İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nitro İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muhammed Gençer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Güneşli Yolu Caddesi'nde kuruldu.

New İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Bulut tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Özgüneş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şile 2 Şubesi adres Haberi

Özgüneş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şile 2 Şubesi adres

Özgüneş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şile 2 Şubesi 330 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Kubilay Güneş Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Özgüneş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda banyo küveti, lavabo, klozet kapağı, tuvalet taşı ve rezervuarı ile seramikten karo ve fayans vb. sıhhi ürünlerin perakende ticareti (seramik, cam, mermerit, plastik, demir, çelik, bakır vb. dahil, mermer hariç) 


Özgüneş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şile, Hacı Kasım Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi...