03 / 05 / 2024

Özgüneydoğu Gayrimenkul adres

Özgüneydoğu Gayrimenkul adres

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Evrensel, Süleyman  Evrensel tarafından kuruldu.

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Evrensel, Süleyman  Evrensel tarafından kuruldu.

ERA Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor!

2017 sonuna kadar net ofis sayısını ikiye katlamayı hedefleyen ERA Gayrimenkul Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor. Özellikle, Gaziantep’ten talep alan ERA, vereceği franchise’ler sayesinde bölge insanına istihdam ve yatırım fırsatı sunacak.

Doğu ve Güneydoğu'da konut dışı yatırımlar azaldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Ulusoy Türkiye'deki ekonomik durumu anlattı. Doğu ve Güneydoğu'da büyük otel inşaatlarının durduğunu belirten Ulusoy, konut dışı yatırımlar azaldığını söyledi.

Güneydoğu yeniden imar edilecek!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, terör örgütü PKK'nın Güneydoğu'da harap ettiği şehirlerin yeniden imar edileceğini açıkladı. Silopi'deki özel gayrimenkul zararının 80 milyon lira olduğunu kaydetti.

Güneydoğu'da hasar gören eve 10 bin liraya kadar yardım!

Güneydoğu’da operasyonlarla sona erdirilen terör olaylarının arından yıkılan binalar için çalışmalar Silopi’den başladı. Çok hasarlı evler yıkılacak, az hasarlı binalara da 10 bin liraya kadar ödeme yapılacak.

Recep Tayyip Erdoğan: Güneydoğu'da kentsel dönüşüme süratle başlanmalı!

Güneydoğu'da 'topyekûn bir kentsel dönüşüm yapılmalı' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkı yalnız bırakmayın"... "Bölgede sosyo-psikolojik desteklerin artırılması lazım. Dedi.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu'da kentsel dönüşüm yapacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklayacağı, "Eylem Planı" kapsamında TOKİ daha yaşanabilir konutların inşası ile Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illerde de kentsel dönüşüm çalışmaları yapacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu için yeni model geliştirmeli!

Kalkınma Bakanlığı, AK Parti'nin Doğu ve Güneydoğu milletvekilleriyle bir araya gelerek bölgedeki yatırımlara ilişkin bilgi verdi ve atılması gereken adımlar konusunda önerilerini dinledi.

Doğu ve Güneydoğu'da 41 projenin inşaatı sürecek!

Terörle Mücadele Eylem Planı'nda son rötuşlar yapılırken, Doğu ve Güneydoğu'da kamunun sunduğu hizmetlerdeki kalite artacak. 2015'te yapımına başlanan ve 2018'e kadar tamamlanması planlanan 41 projede inşaat sürüyor.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya 43 bin konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki yoğun talebi karşılamak amacıyla, 2016-2019 arasında 43 bin konut yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu'da yoğun çalışıyor!

Turan da kendisine yöneltilen "Terör nedeniyle zarar gören yapılara ilişkin herhangi bir çalışma yapılacak mı?" sorusu üzerine, "Doğu ve Güneydoğu, konut ihtiyacı anlamında en yoğun çalıştığımız bölgelerden." dedi.

Doğu ve Güneydoğu'da kentsel dönüşüm yapılacak!

Doğu ve Güneydoğu'da binalar, yerleşim yerleri büyük zarar gördü. Bu durum vatandaşları son derece rahatsız ederken, AKP'den kentsel dönüşüm açıklaması geldi.

Özgüneydoğu Gayrimenkul adres Haberi

Özgüneydoğu Gayrimenkul adres

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Evrensel, Süleyman  Evrensel tarafından kuruldu.

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi konusu:
İNŞAAT GARİMENKUL a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...