16 / 05 / 2024

Özgür Akdoğan Bulut

Özgür Akdoğan Bulut

Etki Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Şevki Tolan, Özgür Akdoğan Bulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi'nde kuruldu.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem bakanlığı önerisi: En önemli beka sorunu İstanbul depremi! 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem üzerine, ismi doğrudan deprem bakanlığı şeklinde olmasa da doğal afetlerle mücadele ve depreme hazırlık üzerine bir bakanlık kurulmasını önerdiğini belirtti. İşte Özel'in o açıklaması...

10 yıl çalışan ne kadar kıdem tazminatı  alır? SGK uzmanı Özgür Erdursun tek tek hesapladı!

SGK uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı ve tavan ücretlerini hesapladı. Erdursun’un tazminat hesabına vatandaştan tepki yağdı.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan korkutan dolar yorumu: Dolar şu an bırakılsa 24-25 TL seviyelerine gelecek

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolara ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Demirtaş, "Dolar şu an 19 lira seviyesinde yapay bir şekilde tutulmaya çalışılıyor. Halbuki şu an bırakılsa 24-25 TL’li seviyelere gelecek" şeklinde konuştu.

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra dolarda oluşan inanılmaz rakam! Özgür Demirtaş'tan bomba yorum

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun faizi yüzde 14'te sabit bırakma kararı sonrası dolar kuru 18 liraya dayandı. Bankanın kararını değerlendiren ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan olay bir yorum geldi. İşte ayrıntılar...

Özgür Demirtaş'tan Tayyip Erdoğan'a akaryakıt yanıtı geldi

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sözlerine cevap verdi.

Konut destek kredisi hakkında herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan çok kritik uyarı

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı konut destek paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milyonlarca çalışan nefeslerini tuttu asgari ücrete 2. zammı bekliyor! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş tarih verdi

Türkiye’de milyonlarca asgari ücretli çalışan yüksek enflasyon karşısında zor günler geçirirken, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan sevindirici bir haber geldi. Asgari ücrete 2. zam bekliyorum diyen Demirtaş ne zaman yapılacağını açıkladı.

D Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

D Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevki tolan ve Özgür Akdoğan Bulut ortaklığında kuruldu.

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

Fermani Özgür Altun, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Fermani Özgür Altun bugün işlerinin yoğunluğu nedeniyle Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti...

Özgür Tort: AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini destekliyoruz!

Migros Ticaret AŞ İcra Başkanı Özgür Tort yaptığı açıklamada AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini desteklediklerini söyledi.

Özgür Peker: İzmir'e 10 milyar TL yatıracağız!

Pekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, "Yüksek potansiyeline inandığımız İzmir’e önümüzdeki 10 yıl boyunca 10 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz.” dedi...

Özgür Peker kimdir?

Pekerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker kimdir? Pekerler İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Özgür Akdoğan Bulut Haberi

Özgür Akdoğan Bulut

Etki Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Şevki Tolan, Özgür Akdoğan Bulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Etki Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1-) Yürürlükteki mevzuat hükümleri çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kuruluşlara ait gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak, bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde takdir edilmesi konusunda değerleme raporları hazırlamak. 2-) Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak, en iyi ve en yüksek kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlemelerinde bulunmak,...