28 / 04 / 2024

Özhan Atalay özgeçmiş

Özhan Atalay özgeçmiş

Özhan Atalay, Century 21 Türkiye Genel Müdürü oldu. Peki, Özhan Atalay kimdir? Üst düzey yöneticilik deneyimleri olan Özhan Atalay, bugüne kadar hangi sektörlerde hizmet verdi? İşte Özhan Atalay...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Kamu işçilerinin maaşı 15 bin TL mi olacak? Ergün Atalay'dan son dakika açıklaması geldi!

700 bini aşkın kamu işçisinin zammının ne kadar olacağı son günlerde en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki kamu işçilerinin maaşı 15 bin TL mi olacak? İşte ayrıntılar...

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Atalay, "Asgari ücretle ilgili bir şey gündeme geldi mi?" sorusuna da cevap verdi.

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Türk-İş'ten flaş açıklama!

Son günlerde asgari ücrete ikinci bir zammın yapılması konusu gündeme geldi. Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay da asgari ücrete zam hakkında değerlendirmelerde bulundu. Peki, Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? İşte tüm detaylar...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

İzzet Yıldızhan: Ofisimin yanındaki bina yıkıldı!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

Özhan Atalay, GittiBu ile bir ilke imza attı!

Era Gayrimenkul ve Century 21 Genel müdürlüklerini yapmış olan Özhan Atalay, gayrimenkul danışmanlarının amatörce kredi kartın ile işlem bedeli almalarını sağlayacak bir sistem kurarak sektörde bir ilke imza attı.

Gayrimenkul piyasasını 2018'in ikinci yarısında neler bekliyor?

Karlılık ve Verimlilik Danışmanı Özhan Atalay gayrimenkul piyasasını 2018'in ikinci yarısında neler beklediğini değerlendirdi. İşte Atalay'ın açıklaması...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Kentsel dönüşümde deprem geçmişi olan binalara odaklanmalı!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, 1999 depreminden önce yapılan pek çok konutun risk altında olduğunu söyleyerek, kentsel dönüşümde önceliğin yaşlı ve deprem geçmişi olan yapılara verilmesi gerektiğini belirtti.

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutta KDV indirimi yeniden düzenlenmeli!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay,  Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile yayınlanan KDV indirim oranlarını değerlendirdi. 

Hane halkı sayısı yeni konut talebini artırıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay,  değişen demografik yapı ve hane halkı sayısının, daha fazla yeni konut ihtiyacına yol açtığını söyledi. 

Özhan Atalay özgeçmiş Haberi

Özhan Atalay özgeçmiş

Özhan Atalay kimdir?

Üst düzey yöneticilik deneyimleri olan Özhan Atalay Century 21 Türkiye Genel Müdürü oldu.


Özhan Atalay, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Özhan Atalay, iş hayatına STFA İnşaat A.Ş’de başladı. İngiltere de lisan öğrenimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Swissotel İstanbul'un açılışını yapan ekipte yer aldı.


Bir dönem bağımsız yönetim danışmanlığı yaptıktan sonra profesyonel hayata geri döndü. Teknoloji Holding'de İcra Kurulu Üyesi CFO, Schindler Asansör AŞ’ de Genel Müdür Yardımcısı, Premdor Masonite Kapı Sanayi AŞ’de Genel Müdür, Muratlı Karton A.Ş’de Genel Müdür Yardımcısı ve Vega Services Inc’de Genel Müdür olarak çalıştı.



Özhan Atalay, Century 21 Türkiye Genel Müdürü...