03 / 05 / 2024

Özhan Yurtseven özgeçmiş

Özhan Yurtseven özgeçmiş

Eva Gayrimenkul'de Teknik Departman Direktörü olan Özhan Yurtseven kimdir? Özhan Yurtseven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eva Gayrimenkul Teknik Departman Direktörü Özhan Yurtseven..

Özhan Yurtseven kimdir?

Eva Gayrimenkul Değerleme Teknik Departman Müdürü Özhan Yurtseven kimdir? Özhan Yurtseven ne zamandan beri Eva Gayrimenkul Değerleme Teknik Departman Müdürü olarak görev alıyor? İşte yanıtı...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Kat karşılığı inşaatlardaki aksaklıklar nasıl giderilebilir?

Değerleme sektörünün başında gelen isimlerden EVA Gayrimenkul Değerleme Teknik Departman Direktörü Özhan Yurtseven, Kat karşılığı gayrimenkul anlaşmaları için İnşaat Teknik İzleme Planı yapılması gerektiğine dair açıklamalarda bulundu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

İzzet Yıldızhan: Ofisimin yanındaki bina yıkıldı!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

Enerji Kimlik Belgesi konutta satış ve kiralamayı kolaylaştırıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özhan Yurtseven, binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne göre 1 Ocak 2011 tarihi itibari ile tüm binalarda Enerji Kimlik Belgesi çıkarılmasının zorunlu hale geldiğini hatırlattı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Kentsel dönüşümde deprem geçmişi olan binalara odaklanmalı!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, 1999 depreminden önce yapılan pek çok konutun risk altında olduğunu söyleyerek, kentsel dönüşümde önceliğin yaşlı ve deprem geçmişi olan yapılara verilmesi gerektiğini belirtti.

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Özhan Yurtseven özgeçmiş Haberi

Özhan Yurtseven özgeçmiş

Özhan Yurtseven kimdir?

Özhan Yurtseven Eva Gayrimenkul'de Teknik Departman Direktörüdür. Kendisi EVA ‘da İnşaat İzleme, Hakediş Kontrol ve Makine& Ekipman Değerlemesi Hizmetlerinden sorumlu departmanı yönetmektedir. 


Türk gayrimenkul piyasasında özellikle inşaat  ve değerleme konularında yaklaşık 12 yıllık  bir iş tecrübesine sahiptir. Geçtiğimiz 3,5 yıl boyunca TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.  Değerleme Departmanı’nda Cansel Turgut Yazıcı ile birlikte yöneticilik görevini üstlenmiştir. 


Özhan Yurtseven Sermaye Piyasası Kurulu lisanslı değerleme uzmanıdır.


Eva Gayrimenkul..

Eva Gayrimenkul, Eylül 2008 tarihinde  İstanbul  ’da EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 220.000 TL sermaye ile kurulmuştur.  


Mart 2009 tarihinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır. 


Mart 2009 tarihinde ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır.


23 Mart 2009 tarihi itibarı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alınmıştır. 


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun...