09 / 05 / 2024

özil karaincir koyu yazlık projeleri

özil karaincir koyu yazlık projeleri

Datça'da denize yakın mesafede konumlandırılan Palmiye Park Tatil Köyü projesinde fiyatlar 250 bin liradan başıyor ve 400 bin liraya kadar yükseliyor... Projede mavi ve yeşil bir arada bulunuyor...

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Burgazada'daki Madam Martha Koyu'nun kiralama ihalesine tepki!

İstanbul'da Adalar ilçesinde Burgazada'da bulunan ve 1. Derece SİT alanı olan Madam Martha Koyu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından “açık teklif usulü” ihaleyle kiralamaya sunulacak.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Datça Alavara Koyu’ndaki yapılaşmanın önünü açan karara yargıdan dur!

Yargı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan, Datça’nın en güzel koylarından doğa harikası Alavara Koyu’nun doğal sit derecesinin azaltılması ve yapılaşmasını sağlayan kararı için iptal dedi.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binayla ilgili önerge verildi!

Cumhurbaşkanlığının Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Martı GYO'nun Ayın Koyu'ndaki 9 parseline otel projesi!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Ayın Koyu 9 adet parsele ait değerleme raporu yayınlandı.

Didim'deki Manastır Koyu'nun yapılaşmaya açılmasına tepki!

Didim'deki Manastır Koyu'nda yapılaşmanın önünün açılmasına Didim Sivil Gelişim Platformu üyesi dernekler dava açtı. Açılan davada ayrıcalıklı inşaat hakkı sunan imar değişikliğinin iptali talep edildi.

Didim’deki Manastır Koyu'nun yapılaşma hakkı artırıldı mı? 

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, son günlerde sık sık gündeme gelen Didim’deki Manastır Koyu ile ilgili bazı çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ali Öztunç'tan Datça Kargı Koyu'nun özelleştirilmesine tepki!

Datça'daki Kargı Koyu Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özelleştirme İdaresi'ne devredildi. CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, koyda incelemelerde bulundu ve bölgedeki vatandaşlarla görüştü. 

Ali Öztunç'dan Datça Kargı Koyu açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Datça Kargı Koyu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı...

özil karaincir koyu yazlık projeleri Haberi

özil karaincir koyu yazlık projeleri

Datça-Özil Karaincir Koyu'nda hayata geçirilen Datça Palmiye Tatil Köyü projesinde lüks villalar ve daireler satışta. Çam ağaçları arasında konumlandırılan proje kapsamında depreme dayanıklı konutlar yer alıyor.



Proje özellikleri;


-2 metre yükseklikte betonarme  temel

-Birinci sınıf malzemeler

-Kat kalorifer sistemi

-İşlemeli özel taş yapılar

-Çift duvar

-Mobese interkom görüntü sistemi

-Daireler arası konuşma sistemi

-Merkezi uydu sistemi

-Hazır mutfak

-Lake kapılar



Projenin sosyal alanları;


-Yarı olimpik yüzme havuzu

-Havuzbaşı bar ve restourant

-Sauna

-Fitness center

-24 saat güvenlik


Datça Palmiye Park Evleri, Datça'ya 17 kilometre, Marmaris'e 45 dakika, Dalaman Havaalanı'na 1 saat 45 dakika ve özel plaja 5 dakika mesafede konumlandırılıyor.


Alışveriş merkezleri ve organik ürünler bulabileceğiniz manavlara yakın olarak  hayata geçirilen Palmiye Park Tatil Evleri'nde 100 metrekarelik 2+1 konutlar, 250 bin liraya; 140 metrekarelik 3+1 konutlar, 340 bin liraya ve 140 metrekarelik 4 yatak odalı 4+1 konutlar ise...