15 / 05 / 2024

Özinci Temizlik İlaçlama Reklam Danışmanlık Hizmetleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özinci Temizlik İlaçlama Reklam Danışmanlık Hizmetleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özinci Temizlik İlaçlama Reklam Danışmanlık Hizmetleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Çalışkan tarafından 10 bin TL sermaye ile Küçükçekmece' de 10 Haziran' da kuruldu.

İŞKUR duyurdu: 330 TYP işçi alımı yapacak! En az 11.500 TL maaşla temizlikçi alınacak

İş arayanlar ya da işçi arayan kurumlar İŞKUR'a başvuruyor. İŞKUR iş arayanlar için ilan yayımladı. 330 TYP işçi alımı yapacak. En az 11 bin 500 lira maaşla temizlikçi alınacak.

Emlak ve çevre temizlik vergisi nedir, nasıl ödenir?

Ev sahibi olmanın getirdiği sorumluluklardan biri de emlak ve çevre temizlik vergisini ödemektir. Bu vergi türü de diğer vergiler gibi belirli bir amaçla ve belirli bir süre içinde ödenmelidir. Peki emlak ve çevre temizlik vergisi nedir, neden ve nasıl ödenir? İşte daha detaylı bilgiler…

İlkokul mezunlarına müjde! İŞKUR hastanede çalışacak personel alacak! Hasta kabul-kayıt görevlisi, temizlik personeli...

İŞKUR, başta İstanbul, Ankara olmak üzere pek çok kentte hastanelerde görev alacak personel alımları yapacak. Müracaatlar, en az ilkokul mezunu ve 18-45 yaş aralığındaki kişilere açık olacak. Hasta karşılama, temizlik personeli, kabul-kayıt görevlisi gibi pek çok pozisyon için iş ilanları yayınlandı

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak! Başvurular resmen başladı! 

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak. Başvurular resmen başladı, sakın kaçırmayın... 

Hastanelerde Şoför, Temizlik Görevlisi ve Güvenlik Görevlisi Olarak Çalışmak İster Misiniz? Başvurular Devam Ediyor!

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre hastanelerde belirli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımlarının en az 14 bin TL maaşla yapılacağı belirtildi. Son başvuru tarihi ise ilan detaylarında yer almaktadır.

İŞKUR'dan iş arayanalara müjde! 8500 TL üzeri maaşla personel alınacak!

İŞKUR, hasta karşılama, teknisyenlik ve temizlik gibi pozisyonlarda çalışacak personele 14 ilde iş imkanı sunuyor. Başvurular için KPSS veya sınav şartı aranmazken, 8500 TL üzeri maaşlarla ilanlar yer alıyor.

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Sönmez tarafından kuruldu.

Mersin'in yolları yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki asfalt, yol bakım onarım, temizlik, ilaçlama, park-bahçe, zabıta, itfaiye, veterinerlik hizmetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Özinci Temizlik İlaçlama Reklam Danışmanlık Hizmetleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özinci Temizlik İlaçlama Reklam Danışmanlık Hizmetleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Çalışkan tarafından 10 bin TL sermaye ile Küçükçekmece' de 10 Haziran' da kuruldu.

Taştanlar Sağlık Sosyal Hizmetler İnşaat Eğitim Veterinerlik İlaç Organizasyon Temizlik ve Sanayi Ticaret Limited Şirket

Taştanlar Sağlık Sosyal Hizmetler İnşaat Eğitim Veterinerlik İlaç Organizasyon Temizlik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Taştan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Sultangazi'de kuruldu.

UKOM Yönetimi Atilla Yavuz'la görüştü!

UKOM Yönetim Kurulu dün Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'la görüştü. UKOM Yönetimi yaptığı açıklamada Ukra City'nin İnşaatının başlama tarihini Mayıs olarak belirtti. İşte UKOM Yönetimi'nin açıklaması...

1985 yılında İstanbul'da sinekle mücadelede ilk defa uçak kullanılmış!

1985 yılında İstanbul Belediyesi ve Türk Hava Kurumu'nca ortaklaşa düzenlenen havadan ilaçlama çalışmalarına başlanmış. Türk Hava Kurumu bu iş için üç uçağını görevlendirmiş. İlaçlama çalışmaları 500 milyon liraya mal olacakmış.

İztuzu Plajı'nda temizlik yapıldı!

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki Dalyan Kanalı, İztuzu Plajı ve Sulungur Gölü'nde temizlik çalışması yapan çevreciler, 100 poşet çöp topladı.

Özinci Temizlik İlaçlama Reklam Danışmanlık Hizmetleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özinci Temizlik İlaçlama Reklam Danışmanlık Hizmetleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özinci Temizlik İlaçlama Reklam Danışmanlık Hizmetleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Çalışkan tarafından 10 bin TL sermaye ile Küçükçekmece'de 10 Haziran'da kuruldu.


Özinci Temizlik İlaçlama Reklam Danışmanlık Hizmetleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak.Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak.Her türlü ev, işhanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların, haşere, sürüngen ve kemirgen kontrolünü ve ilaçlamasını yapmak. Haşere ilaçlamasında kullanılan ilaçların, makine...