02 / 05 / 2024

Özişler Pet. İnş.Nak. Mad. San. Ve Tic. Ltd.Şti.

Özişler Pet. İnş.Nak. Mad. San. Ve Tic. Ltd.Şti.

Bitlis İli Ahlat ilçesi sınırları içerisinde Özişler Pet. İnş.Nak. Mad. San. Ve Tic. Ltd.Şti. tarafından yapılması planlanan 200807608 Ruhsat Numaralı Pomza Ocağı projesi ile ilgili Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Benzine en az 2.25 TL, motorine de 2.10 TL zam geliyor! Sürücüler yarın tabelalar değişecek! 

Benzin ve motorinde yeni yılın ilk zammı yolda. Akaryakıt fiyatlarına otomatik ÖTV artışı sebebiyle en az 2 TL zam yapılması bekleniyor. İşte detaylar...

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Benzin, motorin, LPG'de son dakika! Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler hemen göz atın! 

Sürücüler 'Bugün akaryakıtta indirim ya da zam var mı?' sorusunun yanıtını sık sık araştırıyor. Peki akaryakıtta son durum ne? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 5 Kasım 2023 fiyat listesi...

Bunu da gördük! Oyunseverlerin merakla beklediği Marvel’s Spider-Man 2, daha çıkmadan zamlandı!

Türkiye'de son yıllarda artan döviz kuru, video oyunlarının fiyatlarına bir kez daha zam olarak yansıdı. Popüler oyunların fiyatlarının artmasıyla birlikte, henüz çıkış bile yapmamış olan Marvel's Spider-Man 2'nin de fiyatında önemli bir artış yaşandı.

Benzin, motorin ve LPG fiyatları bugün ne kadar? Benzin zammı için son gün! Sürücüler yarın fiyatlar değişecek! 

Benzin fiyatı ve motorin fiyatlarına zam gelip gelmediği sürücüler tarafından her gün araştırılıyor. Yarın benzinin litresine zam gelecek. İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 24 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Son dönemde bilgisayar fiyatlarındaki artışlar, öğrenci ve ofis çalışanlarını uygun fiyatlı ve performanslı laptoplara yönlendirdi. Dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak pek çok ithal üründe yaşanan fiyat artışları, popüler markaların laptoplarını 20 bin TL'nin üzerine çıkardı. 

AKTİM Çarşı Eylül'de görücüye çıkıyor!

Bilgiçler Yapı’nın Bayrampaşa’da inşa etmeye hazırlandığı AKTİM Çarşı projesinin detayları peş peşe açıklandı. 338 bağımsız bölümün yer aldığı AKTİM Çarşı projesinin lansmanı Eylül ayında yapılacak.

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Süha Erdem tarafından kuruldu.

İzmirlilere son dakika müjdesi! Füniküler hattı için düğmeye basıldı!

İzmirlilere son dakika müjdesi geldi. Karantina Meydanı ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında br füniküler hattının yapılması planlanıyor.

Akaryakıta bayram zammı yolda! Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika! Sürücüler yarın rakamlar değişiyor! 

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren bir zam haberi geldi. Buna göre, bayram öncesi LPG'ye zam yapılacak. Peki son dakika güncel benzin, motorin, LPG fiyatları bugün kaç TL? İşte BP, Opet, PO 25 Haziran 2023 fiyat listesi...

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gram altını olan bozdurmadan önce buraya baksın! Rekorun ayak sesleri çok yakından geldi!

Halkın büyük bir ilgiyle takip ettiği konulardan biri olan altın fiyatları, özellikle çeyrek altın gibi popüler altın türleri için yoğun bir merak uyandırıyor. Son zamanlarda bir kişinin çeyrek altın hakkında yaptığı açıklamalar ise büyük yankı uyandırdı. Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Netflix'e 2023 yaramadı! O ülkeden büyük darbe geldi

Ekonomik olarak en çok eksi değerde yol alan firmalardan biri de Netflix. Netflix'in şifre paylaşma noktasında ilave ücret istediği ülkelerden birisi de İspanya'da 1 milyonu aşkın platform  kullanıcısı aboneliğini bitirdi. Popüler yayın platformu için 2023'te işler yolunda değil.

Özişler Pet. İnş.Nak. Mad. San. Ve Tic. Ltd.Şti. Haberi

Özişler Pet. İnş.Nak. Mad. San. Ve Tic. Ltd.Şti.
Bitlis İli Ahlat ilçesi sınırları içerisinde Özişler Pet. İnş.Nak. Mad. San. Ve Tic. Ltd.Şti. tarafından yapılması planlanan 200807608 Ruhsat Numaralı Pomza Ocağı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 21/04/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya BİTLİS Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve BİTLİS Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna...