02 / 05 / 2024

Özkan Gülkaynak Eğirdir Gölü kitabı

Özkan Gülkaynak Eğirdir Gölü kitabı

Kayıtsız III adlı teknesiyle dünya turu yapan ve gittiği ülkelerde 'Crazy Turk' lakabı takılan İzmirli denizci Özkan Gülkaynak'ın 2.5 yılda hazırladığı ikinci kitabı, 'Türkiye'nin Karadeniz'i' baskıya verildi.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Isparta Eğirdir'de tarım alanında TOKİ konutları yapılacağı iddiası mecliste!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tasarrufundaki tarım alanında TOKİ tarafından toplu konut yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Isparta Eğirdir Çarşı projesinin ihalesi yapıldı!

Isparta Eğirdir'de, Belediye tarafından hazırlatılan ödüllü çarşı projesi için ihale yapıldı. İhaleye HGN İnşaat (Hakan Günaydın) ve Özer İnşaat(Mehmet Ali Özer)'tan kapalı zarfla ihale komisyonuna teklif sundu.

Eğirdir Belediye Meclisi'nin Eylül gündeminde imar var!

Eğirdir Belediye Meclisi’nin Eylül ayına ait Meclis toplantısı 06 Eylül 2016 Salı günü saat 21.00'de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Isparta Eğirdir Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı 4 Ağustos'ta!

Sedef Kerestecilik Şirketi Isparta İli, Eğirdir İlçesi'nde Maden Ocağı Projesi yapılması ve işletilmesi planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 4 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Eğirdir Gölü için El Ele kampanyası başladı!

Eğirdir Gölü'ndeki sürdürülebilir tarım çalışmalarını gölün etrafındaki tüm elma bahçelerine yaymayı amaçlayan "Eğirdir Gölü için El Ele" kampanyası başladı.

Eğirdir Gölü temizlenecek!

Isparta'nın Eğirdir İlçesi’ndeki Türkiye’nin en büyük ikinci tatlı su havzası Eğirdir Gölü’nü kirlilikten kurtarması amacıyla ‘kuşak kanalizasyon’ projesi için hazırlıklara başlandı. Peki proje nasıl olacak?

Güzelbahçe Bomonti'de yüzde 15 iskontolu fiyatlarla! 280 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 280 bin TL'den başlangıç gösterdiği Güzelbahçe Bomonti projesinde yüzde 15 iskontolu fiyatlar uygulanıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projenin yüzde 80'ininde satışlar tamamlandı.

Güzelbahçe Bomonti'de 280 bin TL'ye! Yüzde 15 indirimle!

Daire fiyatlarının 280 bin TL'den başladığı Güzelbahçe Bomonti projesinde yer alan konutlar için yüzde 15 iskonto seçenekleri devam ediyor. Projede daire teslimleri ise hemen yapılıyor.

Güzelbahçe Bomonti'de yüzde 15 indirimle! 280 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 280 bin TL'den başlangıç gösterdiği Güzelbahçe Bomonti projesinde yüzde 15'lik iskontolu fiyat avantajları sunuluyor. Güzelbahçe Bomonti projesi kapsamında daire teslimleri ise hemen yapılıyor.

Gökçe Özdemir: Yazlıklar turizme katılmalı!

Yaşar Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölüm Başkanı Gökçe Özdemir ve Öğretim Üyesi Ferika Özer Sarı, yazlık konutların 4 mevsim turizme kazandırılabileceğini söyledi...

Özkan Gülkaynak Eğirdir Gölü kitabı Haberi

Özkan Gülkaynak Eğirdir Gölü kitabı

Karadeniz kıyılarına mavi yolculuk imkanı getirecek olan kitap yakında satışa sunulacak. Özkan Gülkaynak, Türkiye'de bir ilk olacak 350 sayfalık kitabında, 150'den fazla karakalem çizimi ve 500'e yakın renkli fotoğraf bulunacağını belirterek, ''Dünyada mevcut en kapsamlı, Türkiye'de ise tek klavuz kitabı olacak. Kitabın amacı, bilinmeyen, korkulan ve ihmal edilen Karadeniz sahillerini amatör denizciliğe açmak, o yörenin de ayrı bir tad olduğu farkındalığını amatör camiada yaratmak''...