17 / 05 / 2024

Özkan Kıdıl

Özkan Kıdıl

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selim Çetinel ve Özkan Kıdıl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!

FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

ODE Yalıtım'a TAİDER'den büyük ödül!

ODE Yalıtım, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından aile şirketlerinde sürdürülebilirlik bilincinin gelişmesini desteklemek için hayata geçirilen Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü’nü kazandı.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Ersen Gürsel'e 2019 Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir’deki Konak Meydanı düzenlemelerinde mimarlık yapan Ersen Gürsel, 2019 yılı Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu.

Survivor ev ödülünü kim kazandı?

Survivor'ın yeni bölümünde büyük ödül heyecanı yaşandı. Anneleriyle birlikte yarışan yarışmacılardan 5 tanesi ev ödülünü kazandı. 

Kepez mimarlık ödülü veren tek belediye!

Başkan Hakan Tütüncü, bu yıl 3.sünü gerçekleştirdikleri Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri’nin, bir belediyenin ulusal düzeyde mimarlık yarışması düzenlemesi adına bir ilk olduğunu söyledi.

DKY’ye itibarlı ödül!

Marketing Türkiye Dergisi ve Akademetre Araştırma Şirketi’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlenlediği The One Awards – Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde büyük ödül bu yıl DKY’ye verildi.

Özkan Kıdıl Haberi

Özkan Kıdıl

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selim Çetinel ve Özkan Kıdıl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.


Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT YIKIMI VE HARFİYAT 1.  Her türlü inşaatların yıkım işlerini almak hafriyatların ve malozlarını temizlemek yıkım işlerinden dolayı kapı pencere ve diğer malzemelerinin yeniden dönüşümünü sağlamak 2.  Yıkım ile ilgili  Arge Geliştirmek çizim ve mühendisliğini yapmak, konu ile ilgili danışmanlık yapmak 3.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve...