17 / 05 / 2024

Özkan Önder İnşaat nerede

Özkan Önder İnşaat nerede

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Önder tarafından kuruldu. 

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Önder tarafından kuruldu.

Somtek İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de kuruldu!

Somtek İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de Önder Özkan ve Soner Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gönder tarafından kuruldu.

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Mete Nacar ve Mert Van ortaklığında kuruldu.

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Önder tarafından kuruldu.

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Cenan Şimşek, Selim Gültekin ve Ümit Hakkı Özkan tarafından kuruldu.

Büyüme rakamları inşaat sektörünün ok gibi fırlayabileceğini gösteriyor!

İNDER Başkanı Durbakayım, "İnşaat sektörünün iyice gerilen yay pozisyonunu aldı. 2019 itibarıyla açıklanan büyüme rakamları, inşaat sektörünün önümüzdeki dönemler için hazırlandığını göstermektedir" dedi...

Önder İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önder İnşaat Ticaret Limited Şirketi 400.000  TL sermaye bedeli ile Tekin Dağhan tarafından kuruldu.

Özkan Organizasyon Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Organizasyon Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Selçuk Özkan ve Serda Özkan ortaklığıyla kuruldu. 

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

Özkan Önder İnşaat nerede Haberi

Özkan Önder İnşaat nerede

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Önder tarafından kuruldu. 

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat,taahhüt ve mühendislik işleri yapmaktır. -Özel ve kamu kurum ve kuruluşların özel konut ve ticari amaçlı inşaat ve yapım işleri,elektrik,tadilat ,dekorasyon vemontaj işleri,çevre düzenleme ve peyzaj işleri yapmak. -Her türlü yapı malzemelerinin,araç ve gereçlerin alım ve satımını yapmak -Her türlü hafriyat işlerini yapmak...ve aasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: M.Kemal Paşa Mh.Hilal Sk. Akgün Ap.N.42c...