30 / 04 / 2024

Özkan Özgüven ereğli

Özkan Özgüven ereğli

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kimdir? Özkan Özgüven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Özgüven, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Özkan Özgüven..

Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kentsel Dönüşüm Ofisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında son durumu öğrenmek adına bilgiler aldı.

Ereğli'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Ereğli'de e-imar uygulaması büyük ilgi gördü!

E-imar uygulamasının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, "Vatandaşlarımız ’eregli.bel.tr’ sitemize giriş yaparak sitemizde bulunan E-İmar uygulaması ile iki şekilde bu belgelere ulaşabiliyor" dedi.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

TOKİ Ereğli 3. Etap çalışmaları başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 3. Etap TOKİ müjdesi verdi. Özgüven, "180 ya da 240 ay vade ile 3. Etap TOKİ Evlerinin satışa sunulması hedeflenen proje, şartlarının belirlenmesiyle vatandaşlara duyurulacak." dedi.

Konya Ereğli Şehir Konağı 8 Mart'ta açılacak!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde resmi açılışı yapılacak olan Ereğli Şehir Konağı’nı ve KOMEK ’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konya Ereğli toptancı hali taşınacak mı?

Özkan Özgüven, şehir içinde kalan ve kent trafiğinde önemli aksamalara sebebiyet veren Toptancı Hali ’ni taşımak ve yeni hal modelini belirlemek amacıyla hal esnafıyla bir toplantı düzenlendi.

Ereğli sosyal alan projesi incelendi!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve teknik elemanlar ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Fikret Orman, Ereğli'de babası adına ana sınıfları yaptırdı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Zonguldak'ta. Fikret Orman, Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışına katıldı.

Ereğli Gülüç'te imar revizyonu sorunu çözüldü!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç'te imar revizyonu sorununu çözüldü. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş"Gülüç'te en büyük sorunlarımızdan biri İmar Revizyonu idi. İmar Revizyonu'nu bitirdik ve Gülüç'e yeni bir imar getirdik" dedi.

Konya Ereğli’de alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor!

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, şehrin birçok noktasında kanalizasyon, içme su hattı, yağmur suyu hatları, asfaltlama, yama, kaldırım, yol hazırlığı çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini ifade etti.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Ereğli'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde takip ediyor.

Özkan Özgüven ereğli Haberi

Özkan Özgüven ereğli

Özkan Özgüven kimdir?

1967 yılında Ereğli’de dünyaya gelen Özgüven, İlköğrenimini Ereğli Öğretmen Abdurrahim İlkokulunda, orta öğrenimini ise Ereğli Orta Okulunda tamamladı.  


Lise eğitimine Çumra Ziraat Meslek Lisesinde devam eden Özgüven, lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde, Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalında ise yüksek lisans eğitimini tamamladı.

 

Görev Yerleri

Iğdır İlçe Tarım Müdürlüğü Teknik Eleman 1985-1987

Erzurum Aşkale İlçe Tarım Müdürlüğü Teknik Eleman 1987-1991

Niğde Ulukışla İlçe Tarım Müdürlüğü (Bu süreler içerisinde çeşitli aralıklarla, 3 yıl Kaymakam Vekilliği görevi) 1991-1998

Niğde Üniversitesi Ulukışla Meslek Yüksek Okulu Bahçe Bitkileri Bölümünde Öğretim Görevliliği ve Yüksekokul Md. Yardımcılığı ve Yüksekokul Müdür Vekilliği 1998-2000

Niğde Ulukışla İlçe Tarım Müdürlüğü İlçe Müdürü 2000-2002

Niğde Tarım İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı 2002-2003


Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğü’ne İlçe Tarım Müdürü 2003-2013

1...