28 / 04 / 2024

Özköroğlu Yapı nerede

Özköroğlu Yapı nerede

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Gür Toprak ve Veysel Gür ortaklığında kuruldu. 

Tunç Şatıroğlu Türk vatandaşlığı için yapılan düzenlemeyi kira ve enflasyon artışı olarak yorumladı!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun, ‘Türk vatandaşlığının istisnai kazanılması’ başlıklı 20. maddesindeki değişikliği değerlendirdi. İşte Tunç Şatıroğlu'nun o değerlendirmesi ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Levent Çakıroğlu lisans ve yüksek lisans eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Hangi şirketlerde CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Hızıroğlu tarafından kuruldu. 

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Gür Toprak ve Veysel Gür ortaklığında kuruldu. 

Köroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Taahhhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ kuruldu!

Köroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Taahhhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ 180 bin TL sermaye ile bugün Tayfun Köroğlu, Ufuk Çağlar ve Faruk Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Satıroğlu İnşaat imzası taşıyan Marmarada Evleri 246 daireden meydana geliyor. Proje 40 bin 20 metrekare inşaat alanına sahip. Peki Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Toplam 246 daireden oluşan Marmarada Evleri 11 bin 50 metrekare alanda yükseliyor. Proje 7 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Köroğlu Proje Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu Proje Yapı Anonim Şirketi Yasin Köroğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özköroğlu Yapı nerede Haberi

Özköroğlu Yapı nerede

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Gür Toprak ve Veysel Gür ortaklığında kuruldu. 


Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Altayçeşme Mahallesi...