23 / 07 / 2024

Özlem Gedik

Özlem Gedik

Nanocompany İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Özlem Gedik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, Hacı Rıza Sokak'ta kuruldu.

Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Milli gözlem uydusu İMECE başarıyla uzaya fırlatıldı

Türkiye'nin yüksek görüntü çözünürlüğüne sahip yerli ve milli ilk gözlem uydusu İMECE, Türkiye saatiyle 09.48'de ABD'nin Vandenberg Uzay Kuvvetleri Üssü'nden uzaya fırlatıldı.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

İstanbul Gedik Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı…

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü çok sayıda Öğretim Üyesi alınacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul Gedik Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi alımı yapıyor! Son başvuru tarihi 16 Şubat 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 39 Öğretim Üyesi alımı yapacağını bildirdi. İlanlara son başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Özlem Barış Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özlem Barış Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Barış tarafından kuruldu.

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin  TL sermaye bedeli ile İnci Gedik tarafından kuruldu.

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Özlem Gedik Haberi

Özlem Gedik

Nanocompany İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Özlem Gedik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, Hacı Rıza Sokak'ta kuruldu. 


Nanocompany İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-Her türlü İnşaat taahhüt işleri; Konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göller, park ve bahçe düzenlemeleriyle turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde ve yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,teklif...