17 / 05 / 2024

özlem gökçe değerlendirme

özlem gökçe değerlendirme

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Özlem Gökçe, büyükşehirlerde hızla yayılan markalı konut projelerinin, Anadolu'nun birçok kentinde de hayata geçmeye başladığını söyledi...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Kanada’dan Türkiye’den ithal ettiği inşaat demirine ilişkin geriye dönük vergi değerlendirme kararı!

Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Temmuz 2021 ve Ağustos 2023 yılları arasındaki dönemde Türkiye’den ithal edilen inşaat demirine uygulanan vergilerin bazı hallerde geriye dönük olarak değerlendirilebileceğini duyurdu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Dolar 25 TL değil 17 TL olacak! Tarih belli oldu! Doları olanlar ters köşe olacak! Görmeyen duymayan kalmasın

Dolar kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. En merak edilenlerden biri de ''dolar ne kadar olacak'' sorusunun yanıtı belli oldu. Dolar 25 TL değil 17 TL olacak! Tarih belli oldu! Doları olanlar ters köşe olacak! Görmeyen duymayan kalmasın

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

3600 ek gösterge resmen değiştirdi! İkramiye ve maaşlarda büyük deprem! Peş peşe rakamlar duyuruldu!

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihinden itibaren resmen yürürlüğe girdi. 3600 ek gösterge resmen değiştirdi! İkramiye ve maaşlarda büyük deprem! Peş peşe rakamlar duyuruldu! 

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mesut Bahitar Gökçe tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda en düşük işçi maaşı 7 bin lira oldu

Asgari ücretin yüzde 30 zamla 5 bin 500 lira açıklandığı 1 Temmuz itibarıyla şirketler çalışanlarının maaşlarını yeniden düzenlemeye başladı. İstanbul'un en yoğun ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'de en düşük işçi maaşları da belli oldu.

özlem gökçe değerlendirme Haberi

özlem gökçe değerlendirme

Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konut sektöründe artık alıcı odaklı pazar oluştuğunu ifade etti.


Tüketicinin bilinçlendiğini ve aynı oranda taleplerin detaylanarak, arttığına dikkati çeken Gökçe, 2005-2007 döneminde projelerde artı değer olarak verilen tüm özelliklerin artık projelerin olmazsa olmazı haline geldiğini belirtti.


Gökçe,  2005-2007 döneminde her projenin bir alıcısı bulunduğunu dile getirerek, günümüzde ise sadece doğru projelere alıcı çıktığını vurguladı.


Hedef kitlenin taleplerine göre lokasyonunu, içeriğini, niteliğini ve fiyatını belirlemenin doğru projeyi oluşturduğuna dikkati çeken Gökçe, "Günümüzün bilinçli tüketicisi tüm bu unsurları inceleyip karşılaştırmalar yaparak karar verir. Hedef kitlenin profiline göre de bazı talepler ayrışmaya başladı. Markalı konut statüsündeki projelerden beklentiler ise daha fazla. Kullanıcı maksimum fayda alabileceği, güvendiği ve standartlarına uygun projeleri tercih ediyor" diye konuştu.


Gökçe, hayata geçirilen proje sayısı arttıkça kullanıcının...