07 / 05 / 2024

Özlem Özalp

Özlem Özalp

Özalp Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Fatih Özalp, Özlem Özalp tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, İsmail Erez Bulvarı'nda kuruldu.

Marmara ve çevresine 20 tsunami gözlem ve erken uyarı istasyonu kurulacak!

Marmara ve çevresinde 20 tsunami gözlem ve erken uyarı istasyonunun kurulacağı gündeme geldi. İşte Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünce yapılacak o çalışmanın detayları...

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Özlem Bağdatlı kimdir? Özlem Bağdatlı nereden mezun oldu?

Özlem Bağdatlı ne iş yapıyor? Özlem Bağdatlı’nın mesleği nedir? Özlem Bağdatlı nereden mezundur? İşte detaylar!

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Milli gözlem uydusu İMECE başarıyla uzaya fırlatıldı

Türkiye'nin yüksek görüntü çözünürlüğüne sahip yerli ve milli ilk gözlem uydusu İMECE, Türkiye saatiyle 09.48'de ABD'nin Vandenberg Uzay Kuvvetleri Üssü'nden uzaya fırlatıldı.

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Özlem Barış Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özlem Barış Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Barış tarafından kuruldu.

TOKİ’den Van Özalp’e 400 sosyal konut!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Özalp projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Özalp 2022 sosyal konut projesi...

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Şahvan Çakar tarafından kuruldu.

Özalp Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özalp Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Yavuz Özalp tarafından kuruldu.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Özlem Özalp Haberi

Özlem Özalp

Özalp Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Fatih Özalp, Özlem Özalp tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


Özalp Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; ŞİRKETİN AMAÇ VE KONUSU:I. TURİZM  1. Yerli ve yabancı kuruluşlara ait kara, hava ve deniz gibi bütün araçlar için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.  2. Yurtiçi ve dışında grup ve ferdi olarak her nevi turizm seyahatleri ve organizasyonları düzenlemek ve düzenlettirmek, bu maksatla acentelikler kurmak, kurulmuş ve kurulacak acenteliklere ortak olmak.  3. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.  4. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. Öğrenci ve personel taşımacılığı...