05 / 05 / 2024

Özlem Serbest biyografi

Özlem Serbest biyografi

Mimar Özlem Serbest kimdir? Özlem Serbest, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özlem Serbest, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Serbest...

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Güngören’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Serhat Serbest ve Özlem Serbest tarafından kuruldu.

İzmir Serbest Bölgesi'nden çevreci yatırım atağı!

Arıtma tesisi ve düzenli katı atık depolama alanından sonra solar çamur kurutma sistemi için de start veren İzmir Serbest Bölgesi, 2023 yılına kadar tam doluluk oranına ulaşmayı hedefliyor.

İzmir Serbest Bölgesi’nden 2 milyon TL'lik çevreci yatırım!

İzmir Serbest Bölgesi, şimdi de atıksu arıtma tesisinden çıkan çamuru kurutmak için 2 milyon TL’lik yatırım yapacak. İzmir Serbest Bölgesi, 2023 yılına kadar tam doluluk oranına ulaşmayı hedefliyor.

Ege Atık, İzmir Serbest Bölge’deki tüm firmalarla çalışmayı hedefliyor!

İzmir Serbest Bölge’de firmalara entegre atık, tehlikeli ve tehlikesiz atık, ambalaj atık yönetimi ve çevre danışmanlığı hizmetleri veren Ege Atık, yüzde 30’una hizmet götürdüğü bölgedeki tüm firmalar ile çalışmayı hedefliyor.

1998 yılında Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi!

1998 yılında 800 milyon dolarlık bir yatırımla Öztek Şirketler Grubu tarafından Çatalca'da kurulan İSBAŞ, Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi olarak inşa ediliyormuş. Serbest bölgede inşa edilecek 73 blok, metrekaresi 800 dolardan satılacakmış.

1998 yılında Çatalca'da ilk özel serbest bölge kurulacakmış!

1998 yılında Türkiye'de özel sektöre ait ilk serbest bölge Çatalca'da gerçekleşecekmiş. 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçecek olan İstanbul Trakya Serbest Bölgesi'ndeki bloklarda metrekare satış fiyatı 600 dolardan başlıyormuş.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence satış ofisi!

Düzlem Yapı Papatya Park Residence satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. Düzlem Yapı Papatya Park Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence iletişim!

Toplam 1140 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Düzlem Yapı Papatya Park Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi.

Serbest bölgelerdeki ÇED'e tetkik muafiyeti!

MECLİS’e sunulan ve yasama dönemi bittiği için “kadük” olan tasarıyla serbest bölgelerdeki faaliyetler Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) mevzuatı kapsamında yürütülen yer tetkiki kararlarından muaf tutulacak.

İzmir Serbest Bölgesi'nde tapu sahibi olma imkanı!

İzmir'deki iki serbest bölgeden biri olan İzmir Serbest Bölgesi, mevzuatta tanımlanmış olanakları ve altyapı hizmetlerini sunmanın yanı sıra yatırımcıya mülkiyet sahibi olma imkanı sunuyor.

Serbest Bölgeler Kanunu'nda değişiklik geliyor!

TBMM Başkanlığı’na sunulan tasarıya göre serbest bölge ilan edilen yerlerdeki arazi ve tesisler acele kamulaştırılabilecek, sınır bölgelerinde geçici serbest bölgeler kurulabilecek.

Serbest bölgelerde acele kamulaştırma yapılabilecek!

Bakanlar Kurulu, serbest bölge ilan edilen yerlerdeki arazi ve tesislerin acele kamulaştırılmasını kararlaştırabilecek. Hüküm ve tasarrufu altındaki yerlerle üzerindeki binalar kiralanabilecek veya kullanma izni verilebilecek.

Özlem Serbest biyografi Haberi

Özlem Serbest biyografi

Özlem Serbest kimdir?

Özlem Serbest, 1990 yılında İsveç'te doğdu. Lise öğrenimini Karşıyaka Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2011 yılında Urla / İzmir maketi yaparak çalışma arkadaşları ile birlikte, Urla Belediyesi ve çeşitli kurumlardan aldığı burslarla Atina tarihi yapılar gezisine katıldı. 


Öğrenim hayatı boyunca çeşitli ülkelerde tarihi yapılar gezilerine ve atölyelere dahil oldu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 2014 yılında mezun oldu. Öğrenciliği sırasında çeşitli firmalarda staj yaptı. 


Ekim 2014'ten itibaren Not Mimarlık Bürosu'nda çalışmalarına devam etmektedir.


Not Mimarlık..

Not Mimarlık 2008 yılında firma ortaklarının ( Merih Feza YILDIRIM - Serdar USLUBAŞ ), farklı tasarım alanlarındaki birikimlerini bir araya getirip geniş bir alanda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.


Kızılay Caddesi Gal Apartmanı 10/5 35210 

Alsancak-İzmir

Tel&Fax: +90 232 463 39...