05 / 05 / 2024

Özlem Tekay özgeçmiş

Özlem Tekay özgeçmiş

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Üyelerini seçiyor. Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsızlık Beyanı alınan Özlem Tekay kimdir? Özlem Tekay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Özlem Tekay, Doğuş GYO'dan ayrıldı!

Özlem Tekay, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğinden dün itibari ile ayrıldı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini genel kurula sunacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mustafa Sabri Doğrusoy ve Özlem Tekay'ı bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak genel kurula sunacak.

Doğuş GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy ve Özlem Tekay'ın, 2016 faaliyet yılına ilişkin olarak yapılacak olağan genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar verdi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Özlem Tekay kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Üyelerini seçiyor. Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsızlık Beyanı alınan Özlem Tekay kimdir? Özlem Tekay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bağımsız Üye uygunlukları saptanan ve Bağımsızlık Beyanı alınan Mustafa Sabri DOĞRUSOY ve Özlem TEKAY'ın 2015 olağan genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar verdi.

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

Özlem Tekay özgeçmiş Haberi

Özlem Tekay özgeçmiş

Özlem Tekay kimdir?

Özlem Tekay, 1994 de Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden lisans, 1996 da Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden yüksek lisans derecesini alan Tekay, 2008 de Harvard Business School, Boston, MA, ABD de Liderlik Programı'nı tamamladı. 


Ayrıca 2007-2008 yıllarında Harvard Business School, Boston, MA, ABD de Stratejik İnsan Sermayesi Yönetimi, Profesyonel Hizmet Şirketlerini Yönetme, Sıra Dışı Hizmete Ulaşma programlarına katılan Tekay, 2011 de New York Üniversitesi, New York, NY, ABD de Liderlik ve Üst Düzey Yönetici Koçluğu Programı Sertifikası'nı aldı. 


2012'den itibaren yönetim danışmanlığı yapmakta olan Tekay, 2006-2012 yılları arasında TAV Havalimanları Holding, Grup İnsan Kaynakları Direktörü, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve 2011 den itibaren TAV Öğrenme ve...