02 / 05 / 2024

özlem yalım özkaraoğlu

özlem yalım özkaraoğlu

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen İstanbul Tasarım Bienali’nin direktörlüğünü yürüten Özlem Yalım Özkaraoğlu görevini, 2010 yılından bu yana İKSV’de Yurtdışı Projeler Direktörü olarak görev alan Deniz Ova’ya devrediyor.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Monicon Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Monicon Mühendislik Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akgün ve Mehmet Erkan Yalım ortaklığında kuruldu.

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Eroğlu tarafından kuruldu.

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Avcılar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i iptal edildi iddiası!

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, ilçedeki çalışmalarla ve parti vaatleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Serkan Yalım, kentsel dönüşümle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm depo taleplerini artırdı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ederken taşınma sürecinde olan vatandaşların depo arayışları da hızla devam ediyor. Depo Palas CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, bu dönemde fırsatçılara karşı vatandaşları uyardı.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Yunusoğlu tarafından kuruldu.

özlem yalım özkaraoğlu Haberi

özlem yalım özkaraoğlu


İstanbul Tasarım Bienali direktörlüğünü 2010 yılından bu yana yürüten ve tasarım alanındaki iş ve projelerine devam etmek  üzere görevinden ayrılan Özlem Yalım Özkaraoğlu, danışman ve Danışma Kurulu üyesi olarak İstanbul Tasarım Bienali’ne katkıda bulunmaya devam edecek. Bienalin direktörlüğünü, 2007 yılından bu yana İKSV ekibinde yer alan Deniz Ova üstlenecek.  


Almanya’nın Stuttgart kentinde doğan Deniz Ova, Stuttgart Üniversitesi Siyaset ve Dilbilimi bölümünden mezun oldu. Stuttgart Devlet ve Şehir Tiyatrosu’nda çeşitli prodüksiyonlarda yönetmen yardımcısı olarak çalıştıktan sonra Stuttgart’ta festival etkinliklerinin yönetimi ve organizasyonunda yer alan Ova, 2005 yılında İKSV’nin düzenlediği “Şimdi Stuttgart” festivalinde, konuk ağırlama yöneticisi olarak çalıştı. 2007 yılında İstanbul’a yerleşerek İKSV’nin yurtdışı projelerinin yönetimini üstlenen Deniz Ova, vakfın Avrupa kentlerinde düzenlediği festivaller ve etkinliklerin (Türkiye - Hollanda arasındaki diplomatik...