25 / 07 / 2024

Özlüce Yapı adres 

Özlüce Yapı adres 

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Çoban tarafından kuruldu.

Kartepe Garden Otel için düğmeye basıldı! Sancaktepe'de 1.400 konut yapmıştı, şimdi Kartepe'ye 4 yıldızlı otel yapıyor!

Terminal Yapı ve İndet İnşaat kuruluşu olan Resim Yapı, Kocaeli Kartepe'de 4 yıldızlı otel inşa edecek. Terminal Yapı'nın özellikle konut inşaatı alanında yoğunlaşmak için kurduğu Ortadoğu İnşaat, Resim İstanbul projesiyle Sancaktepe'de 1.394 konut inşa etmişti.

Vakıflar'dan İstanbul Ataşehir'de 739 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Genel Müdürlüğü, Ataşehir Yenisahra'daki 6 bin 793 metrekarelik arsaya yapım ve onarım karşılığı 5 yıldızlı otel yapımı için 27 yıllığına kiralama ihalesine çıkıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat: Site yönetimlerinde ciddi usulsüzlükler yapılıyor!

Site yönetimlerini inceleme altına alan KPMG Türkiye, farklı ölçeklerde birçok usulsüzlük yapıldığını ortaya çıkardı. Vatandaşlar hem maddi hem manevi zorluk yaşadı..

52 kente daha yüksek hızlı tren geliyor! Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan YHT müjdesi!

Ulaşım çalışmalarına yenisini ekleyecek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 52 şehre daha yüksek hızlı tren yapılacağını ilan etti. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Emekli promosyon yarışında son düzlükte Yapı Kredi'den atak! Ödeyecekleri rakamı açıkladılar

Emekli promosyon yarışında artık son düzlüğe girilirken, Yapı Kredi bankasından bir atak geldi. Banka ödeyecekleri promosyona ilişkin detayları açıkladı.

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Çoban tarafından kuruldu.

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Mistral GYO binalarında hasar tespit çalışması yapıldı!

Mistral GYO İzmir'deki depremin ardından binalarında bütün kontroller hızlıca yapıldı ve herhangi bir hasar tespit edilmedi.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren’in son ihalesi yapıldı! 

Sözcü Gazetesi'nin köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü yazısında  Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Yapımı Projesi'nin son ihalesinin detayları hakkında bilgi verdi.

Bursa'daki Özlüce Kilisesi bakımsızlıktan yıkıldı!

Bursa’da metruk bir haldeyken Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Kültürevi’ne çevrilen, fakat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün açtığı dava sonucu belediyeden alınan Özlüce Kilisesi, bakımsızlıktan yıkıldı. 

Özlüce Yapı adres  Haberi

Özlüce Yapı adres 

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Çoban tarafından kuruldu.

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...