14 / 05 / 2024

Özlük Yapı adres

Özlük Yapı adres

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özlük tarafından kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat: Site yönetimlerinde ciddi usulsüzlükler yapılıyor!

Site yönetimlerini inceleme altına alan KPMG Türkiye, farklı ölçeklerde birçok usulsüzlük yapıldığını ortaya çıkardı. Vatandaşlar hem maddi hem manevi zorluk yaşadı..

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Çoban tarafından kuruldu.

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özlük tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da tapu işlemlerinde usulsüzlük operasyonu!

Diyarbakır Çınar'da rüşvet karşılığı tapu işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 zanlıdan biri tutuklandı.

İstanbul Havalimanı cami inşaatında hırsızlık yapan 7 şüpheli yakalandı! 

İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden cami inşaatından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 7 şüpheli yakalandı. 

Brezilya'daki 6 stadyum inşaatı için usulsüzlük iddiası!

Brezilya'da inşa edilen 6 stadyumda usulsüzlük yapıldığını iddia edildi. İnşaat şirketi Odebrecht'in yöneticileri, inşaatlarda usulsüzlükler yapıldığını söyledi.

Goldman Sachs’a mortgage faaliyetlerinde usulsüzlük cezası!

ABD Adalet Bakanlığı ile banka arasında yeni yılın başından itibaren yapılan görüşmelerde sonuca gidildi. Uluslararası yatırım bankası, mortgage faaliyetlerindeki usulsüzlük nedeniyle 5,06 milyar dolar para cezası ödemeyi kabul etti.

Türkiye'deki çürük yapılar hızlıca dönüşmeli!

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, 1-7 Mart Deprem haftası kapsamında deprem haftasına ilişkin görüşlerini açıkladı. Karadeniz, 6,5 milyon çürük yapının hızlıca dönüşmesinin gerektiğini belirtti.

Ömer Koyuncuoğlu: AVM inşaatında usulsüzlük yok!

Aydın’ın Söke ilçesinde yapımı süren alışveriş merkezi inşaatına yönelik kaçak yapı ve usulsüzlük iddaları asılsız çıktı. Koyuncuoğlu, alınan kurum görüş evraklarını göstererek; “İzinlerimiz eksiksizdir. Belediye meclisi, hukuka ayrı işlem yapmadı” dedi.

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 15 Aralık'ta!

Kırklareli İli Mekez İlçesi'nde bulunan Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 15 Aralık 2015 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Özlük Yapı adres Haberi

Özlük Yapı adres

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özlük tarafından kuruldu.

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

-Yapı malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım,...