18 / 05 / 2024

özsüt ilk yurtdışı şubesi

özsüt ilk yurtdışı şubesi

Yurtiçinde 170 şubeyle 62 milyon lira ciroya ulaşan Özsüt yurtdışında ilk şubesini Selanik’te açacak...

Halk GYO'nun 4 projesinin değeri 10 milyar TL'yi aştı! İlk 9 ayda ne kadar hasılat sağlandı? 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 4 projesinin değeri 30 Eylül itibarıyla 10 milyar TL'yi aştı. Peki şirket ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? İşte o rakamlar...

Özak GYO'nun gayrimenkullerinin değeri 15 milyar TL'yi aştı! İlk 9 ayda ne kadar kira geliri elde edildi?

Özak GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 15 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Yeni Peugeot Panoramik i-Cockpıt ilk olarak 3008'de kullanılacak! Peugeot 3008 ne kadar 2023?

Peugeot’daki değişimin bir sonraki adımı olan Yeni PEUGEOT Panoramik i-COCKPIT™, yenilikçi ve kararlı bir hareketle, ilk olarak yeni 3008’de kullanılacak. Peki, Peugeot 3008'in fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar... 

Borsada 2020'den sonra en kötü ilk çeyrek!

BIST 100 endeksi, 2023 yılının Ocak-Mart döneminde yüzde 12'nin üzerinde bir düşüş kaydederek, 4.900 puanın altına geriledi. Bu, pandemi sürecinden bu yana borsanın en kötü ilk çeyrek performansı oldu. Önceki 10 yılın ilk çeyrekleri için ise borsa genellikle yüzde 3,2 getiri sağlamıştı.

Xiaomi'nin piyasayı kökünden sallayacak ilk elektrikli otomobili tanıtıldı! Araçlar için peş peşe tarih verildi

Çinli dev teknoloji fırması Xiaomi, uzun zamandır geliştirmeye çalıştığı ilk elektrikli otomobil için önemli çalışmalar yapıyor.

ABD'de hisse senetleri son 52 senenin en kötü düşüşünü gördü

Küresel piyasalarda, açıklanan makroekonomik verilerin özellikle ABD ekonomisi için resesyon riskinin güçlendiğine işaret etmeye devam etmesiyle negatif bir seyir izledi. ABD'de hisse senetleri 1970'den bu yana en kötü ilk yarı düşüşünü yaşadı.

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

LC Waikiki 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştı!

Perakende sektörünün lider markaları arasında yer alan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, ''2009 yılında da ilk yurtdışı mağazamızı açarak global marka olma yolunda adım attık. Şu anda 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştık'' dedi.

Türkiye, yurt dışı müteahhitlikte dünya ikincisi oldu!

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesi yayınlandı. Listeye göre, Türkiye, yurtdışı müteahhitlikte 44 firma ile bir kez daha dünya ikincisi oldu.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Japon Kalkınma Bankası İstanbul’da ofis açıyor!

Japon Kalkınma Bankası (JBIC) uzun bir zamandan sonra ilk yurtdışı ofisini İstanbul’da açmaya karar verdi. JBIC Başkan Yardımcısı Hayashi, ‘Türkiye’den neden ofis açıyorsunuz’ diye soranlara, ‘Geç bile kaldık, cevabını veriyoruz” dedi.

Crate and Barrel Türkiye'deki son mağazasını kapatıyor!

Crate and Barrel, yaklaşık 5 sene önce Zorlu Center'da açtığı ilk mağazayla başlattığı Türkiye operasyonlarını Ataköy'deki son mağazasını da kapatarak sonlandırıyor.

özsüt ilk yurtdışı şubesi Haberi

özsüt ilk yurtdışı şubesi



Selanik göçmeni Sefer Usta’nın kurduğu firma Yunanistan’dan Avrupa’ya yayılacak. 1992’ye kadar İzmir Kemeraltı’nda 16 metrekarelik dükkanda faaliyet gösteren Özsüt, yurtdışında mağazalaşmaya Selanik’ten başlayacak. 1938 yılında Selanik göçmeni Sefer Usta tarafından kurulan Özsüt’ün şu anda yurtiçinde 170 şubesi bulunuyor. Yıl sonuna kadar 23 şube daha açmayı hedeflediklerini ifade eden Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, ilk 6 ayda 11 mağaza açtıklarını söyledi. Artık yurtdışına açılmak istediklerini belirten Çullu, “Avrupa’ya adımımızı Yunanistan’dan atmak istiyoruz. Burada ortaklık kurarak şirketleşmeyi hedefliyoruz. 2001 krizinde nasıl Türkiye’de büyüdüysek şimdi de krizdeki Yunanistan’da büyümek istiyoruz” dedi. Yunanistan’ın Avrupa Birliği üyesi olmasının da tercihlerinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Çullu, “Yunanistan ile ağız tadımız da büyük benzerlik gösteriyor. İlk olarak Selanik’te bir yer açmak istiyoruz. Mağazalaşarak...