25 / 07 / 2024

Özsüt yeni şube

Özsüt yeni şube

Şirket, çoğunluğu büyükşehirlerde olmak üzere, bir yıl içerisinde 41 şube açmayı hedefliyor. Infinity Invest Holding ’in, 2014 yılında yüzde 70 hissesini satın almasından sonra İzmirli tatlıcı Özsüt, yatırım atağına geçti.

Aile Bakanlığı destek ödemesinde resmen deprem yaşanmıştı. Yeni paket geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlarımıza verilen destek ödemelerinden milyonlarca vatandaşımız faydalanıyordu. Geçtiğimiz aylarda biten bir destek ödemesi resmen deprem yaratmıştı. Şimdi yeni bir paket geldi.

Bankalar kredi musluklarını açtı, yeni uygulama Nisan’da başlıyor… Resmen açıklandı!

Vatandaş bankalardan eli boş dönmeyecek. Krediye başvurup da alamayanlara müjdeli haber geldi. Bankalar kredi musluklarını açtı, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu yeni uygulamanın Nisan’da başlayacağını duyurdu. İşte ayrıntılar

Petrolde düşüş başladı! Akaryakıt fiyatları yeni haftayı nasıl açtı? Yeni zam veya indirim yapıldı mı?

Milyonlarca sürücü 'Akaryakıt fiyatlarına yeni zam veya indirim yapıldı mı?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları bu haftaya nasıl başladı? İşte Opet, Total, Shell, PO, BP 19 Şubat 2024 fiyat listesi...

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Altın fiyatları 26 gün sonra böyle olacak: Durum oldukça kötü! Yeni tahmin yatırımcıları korkuttu! Şimdiden hazır olun

Altın fiyatlarını etkileyecek kritik açıklama dün geldi. Fed Başkanı Jerome Powell faizleri peş peşe artıracağına ilişkin açıklama yaptı. Gözler 26 gün sonra yapılacak faiz kararına çevrilirken altın için yeni tahmin geldi. Durum oldukça kötü!

Akaryakıt yeni yıla zamla girdi! Tabelada fiyatlar at arda değişti! Opet, Shell, BP 1 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü akaryakıta indirim beklerken zam haberi verildi. Akaryakıt fiyatları dün gece değişti. Akaryakıt yeni yıla zamla girdi! Tabelada fiyatlar at arda değişti! BP, PO, Opet 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

 Yenievim'den 22 yeni şube!

Finansman şirketlerinin faizsiz konut ve taşıt edindirme denetimini kapsayan kanun teklifi TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifini destekleyen  Yenievim,  22 yeni şube müjdesiyle vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı sürdürecek.

Katılımevim'den 2021'de 21 yeni şube!

Sektöre 2018 yılında adım atarak 6 bine yakın aileyi ev ve araba sahibi yapan Katılımevim, iki yılda 42 şubeye ulaştı. Bu yıl da büyümesini sürdürecek olan şirket, yıl içinde 21 yeni şube daha açacak.

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Katılım Finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı...

Little Caesars 2021'de 15 yeni şube açacak!

Little Caesars Türkiye, geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını yüzde 29 arttırdı. Firma 2021'de 15 yeni şube açacak...

Özsüt yeni şube Haberi

Özsüt yeni şube

Şirket, çoğunluğu büyükşehirlerde olmak üzere, bir yıl içerisinde 41 şube açmayı hedefliyor.


Infinity Invest Holding ’in, 2014 yılında yüzde 70 hissesini satın almasından sonra İzmirli tatlıcı Özsüt, yatırım atağına geçti. Şubelerde konsept değişti, yazlık-kışlık mönü hazırlandı, şubeleşme hızlandı. Özsüt’ün, bugün 46 ilde 180’den fazla şubesi var. Özsüt yetkililerinin verdiği bilgiye göre Özsüt, sadece 1 yılda 41 yeni şube açacak. Şirketin büyüme planında, Türkiye’de şubelerinin olmadığı şehirlere gitmek var. Ayrıca İstanbul, Ankara ve Bursa’daki şube sayılarının artırılması hedefleniyor. Açılacak 41 yeni şubenin 31’i için franchise’lar ile anlaşılacak, bu şubelerden 10’unu Özsüt kendisi açacak. Şirketin yurt dışında da şubeleşme hedefi var. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki şube 2014 yılında açıldı. Ortadoğu ve Avrupa ülkelerindeki yatırımlar için fizibilite çalışması yapılıyor.


Özsüt yetkilileri, değişen şube konseptini şöyle...