12 / 05 / 2024

Özsüt yurtdışı şubeleri

Özsüt yurtdışı şubeleri

Yurtdışında ilk şubesini KKTC'de açan Özsüt, fizibilitesini tamamladığı Azerbaycan Bakü şubesini de bu yıl içinde açmayı planlıyor. Önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyor...

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması sonuçları 4 Şubat'ta açıklanıyor!

Türkiye’den konut alan yabancılar ile konut satışından sonra yaşanan süreçlerin masaya yatırıldığı Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması’nın sonuçları 4 Şubat'ta açıklanacak.

Giovane Gentile yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı!

Dünyada yaşanan pandemi sürecine rağmen, Giovane Gentile, yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı...

Tudors yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı!

Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan Tudors, yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı. Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da mağaza açan Tudors'un 15 ülkedeki toplam mağaza sayısı 212'e ulaştı.

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Yurtdışındaki konut yatırımcıların Türkiye cazibesi artıyor!

Kurlarda yaşanan artış Türkiye'nin gayrimenkul konusunda yurtdışındaki yatırımcı için cazibesini artırıyor...

Türklerin yurtdışında doğrudan yatırımları artıyor!

Türk girişimciler başka ülkelerde yatırımlarını artıyorlar. Peki, Türk girişimcilerin yurtdışı yatırımlarının giderek artmasının nedenleri neler? 

Türkiye’nin yurtdışı varlıkları yüzde 2,1 artış gösterdi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Ocak ayı uluslararası yatırım pozisyonu gelişmelerini açıkladı. Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verilerine göre, Türkiye’nin yurtdışı varlıkları, 2017 yıl sonuna göre yüzde 2,1 oranında arttı. 

Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak!

1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda muhallebici olarak tanınan Özsüt, bugün dev bir tatlı fabrikasına dönüştü. Şimdilerde Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak.

TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak!

Türkiye'de alt ve orta gelirliye yönelik konut üreten TOKİ hayata geçirdiği projeler ile 100'den fazla ülkeye örnek oldu. TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak.

Özsüt yurtdışı şubeleri Haberi

Özsüt yurtdışı şubeleri


Yurtdışında ilk şubesini KKTC'de açan Özsüt, fizibilitesini tamamladığı Azerbaycan Bakü şubesini de bu yıl içinde açmayı planlıyor. Önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'e çıkarmayı hedefleyen ve Osmanlı tatlılarını müşterileriyle buluşturan Özsüt, dondurmasıyla da iddialı. 


Şu anda KKTC'de ve Türkiye genelinde 44 şehirde 182'si aktif, beş tanesi ise açümayı bekleyen bayiye sahip oldukları bilgisini veren Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, bugün 10 bin metrekarelik fabrika alanı ve bin 500 metrekarelik soğuk hava deposuyla hizmet verdiklerini söyledi. 3 bin kişiyi istihdam ettiklerini belirten Çullu, ayrıca Türkiye çapında günlük pasta dağıtımı yapan tek firma olduklarını savundu. Gelecek dönemde Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine yapacakları yatırımlar konusunda fizibilite çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Çullu, öncelikli hedeflerinin Azerbaycan'da fizibilite çalışmaları tamamlanan şubelerini açmak olduğunu söyledi. Son beş...