27 / 04 / 2024

özülke halkalı nerede

özülke halkalı nerede

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Schafer Isı Ayarlı Fritöz en ucuza nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte Schafer 9 Mart 2023 fiyat listesi

Isı ayarlı Fritöz almak isteyenler dikkat! Schafer Isı Ayarlı Fritözü en ucuza alabileceğiniz yerleri sizin için araştırdık ve listeledik. İşte Schafer 9 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en uyguna nerede satılıyor ? Fiyatı nedir?31 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir çok yemeği çok az yağ ile zahmetsiz bir şekilde yapan sıcak hava fritözü bir çok kadına mutfak işlerinde kolaylık sağlıyor.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 binTL sermaye bedeli ile Nevzat Özülke tarafından kuruldu.

Bizim Mahalle Halkalı nerede?

Bizim Mahalle Halkalı nerede haberimizde yer alıyor. Projede, 569 konut ve 107 ticari ünite bulunuyor...

Beylikdüzü Loft Valley nerede?

106 adet daireden meydana gelen Beylikdüzü Loft Valley projesinde oturumlar 2019 yılında başlayacak. Peki Beylikdüzü Loft Valley nerede?

Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Gökyüzü Bahçeleri 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 175 daireden oluşuyor. Peki Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Özülke İnşaat Atakent projesinde hafriyat başladı!

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!

Özülke İnşaat, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın Halkalı Atakent proje ihalesini kazandı. Özülke İnşaat, Atakent'te 394 konut ve 31 dükkan inşa edecek...

Beylikdüzü AKS Focus nerede?

AKS Focus Residence'de daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 14 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü AKS Focus nerede?

özülke halkalı nerede Haberi

özülke halkalı nerede


Özülke İnşaat, Halkalı Atakent arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. 22 bin 274 metrekare arsada inşa edilecek olan projede beş blokta 394 konut ve 31 dükkan olacak.


Cadde 24 projesinin arkasında, Avrupa Konutları Atakent 3'ün karşında kalan Özülke İnşaat Atakent projesi Türk Telekom Santral Binası'nın yanında yer alıyor.


Özülke İnşaat Atakent arsasını, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın 25 Şubat 2016 tarihinde yaptığı ihalede kazanmıştı. Arsanın ihalesi ruhsatı alınmış proje olarak açık artırma ve kapalı teklif usulüyle yapıldı.




Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!



Tel: 0 212 320 62 61

Web: http://www.ozulke.com/

Gülcihan...