18 / 05 / 2024

Özüpekoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi

Özüpekoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi

Özüpekoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, 23 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Alp Özüpekoğlu ve Tuba Özüpekoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Omaroğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Özşahin tarafından kuruldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Solakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Solakoğlu tarafından kuruldu.

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Muhabbat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Pusula Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Asuman Balcıoğlu tarafından kuruldu.

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Alemdaroğlu ve Nıdhal Brıngı ortaklığında kuruldu.

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azar Mansurov tarafından kuruldu.

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de Bayram Altaş ve Osman Zeki Karaismailoğlu ortaklığında kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Imran Mahmood tarafından kuruldu.

Özüpekoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi Haberi

Özüpekoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü emlak, her türlü gayrimenkul siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apartman, işyeri, arsa, arazi gibigayrimenkulleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Erenköy Mahallesi Etgem Efendi Caddesi Fırın Sokak Köşk Apartmanı NO:33 Daire:3 adresinde faaliyete geçirildi. 23 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Alp Özüpekoğlu ve Tuba Özüpekoğlu ortaklığıyla...