14 / 05 / 2024

özyurtlar 0 faiz

özyurtlar 0 faiz

Özyurtlar İnşaat, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerinde tüm konutları sıfır faizle satışa sundu. Nlogo İstanbul ve 1Coastal City’de sıfır faiz kampanyası başladı.

Tamer Özyurt: Konut alıcıları 0 faiz oranını yemiyor!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt sektörle ilgili açıklamalar yaptı. Özyurt; "Konut alıcıları 0 faiz oranını yemiyor" dedi

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz ödeme kampanyası!

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz ödeme kampanyası devam ediyor. Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul'da ev fiyatları 149 bin liradan başlayarak değişiyor...

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar başarılı kampanyalarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar, satışlarını ikiye katladı.

Özyurtlar İnşaat Nlogo İstanbul'da 60 ay 0 faiz!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

N5 Suites'te 60 ay 0 faiz kampanyası!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites projesinde son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa çıkardı. İşte, N5 Suites'te 60 ay 0 faiz kampanyası detayları...

Özyurtlar N Logo İstanbul'da 36 ay 0 faiz!

2 bin 550 adet daire ve 59 adet ticari birimden oluşan Özyurtlar N Logo İstanbul projesi Esenyurt Belediyesi'ne 1 dakika, Atatürk Havaalanı'na 15 dakika mesafede yükseliyor. Projede 36 ay 0 faiz uygulanıyor.

Maltepe Nuvo Dragos'ta kampanya! 75 ay 0 faiz!

Daire fiyatları 337 bin TL'den başlayan Nuvo Dragos Evleri'nde kampanya devam ediyor. Nuvo Dragos'ta 75 ay 0 faiz ve yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Özderici GYO Nuvo Dragos'ta kampanya! 75 ay 0 faiz!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta 75 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. 999 adet daire, 7 mağaza ve 1 işyerinden oluşan proje 5 blok halinde yükseliyor.

Nuvo Dragos 75 ay vade 0 faiz kampanyası!

Nuvo Dragos 75 ay vade 0 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Dairelerin 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede bana kredisi ile ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası!

Dairelerin alanları 47 metrekareden başlayan ve 93 metrekareye kadar ulaşan Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Proje Batı Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Astro Beylikdüzü Batı Yapı'da 40 ay 0 faiz!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve de inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu.Astro Beylikdüzü Batı Yapı'da 40 ay 0 faiz fırsatı...

Sur Yapı Vitrin'den 60 ay 0 faiz ödeme fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşa edilen Sur Yapı Vitrin 60 ay 0 faiz ödeme fırsatı sunuyor.238 daireden oluşan Sur Yapı Vitrin 1+1'den 4+1'e daire tipleriyle 45 bin metrekare alan üzerinde meydana geliyor.

Astro Beylikdüzü'nde 40 ay vade 0 faiz imkanı!

BATI Yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi, 40 ay vade 0 faiz ödeme kampanyası sistemi 5 Ocak 2015 günü olarak belirlendi. Proje 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

özyurtlar 0 faiz Haberi

özyurtlar 0 faiz

Nlogo İstanbul ve 1Coastal City’de sıfır faiz kampanyası başladı. Kampanya kapsamında dileyen herkes Nlogo İstanbul’dan istediği evi 36 ay boyunca her hangi bir faiz ödemeden alabilecek. Aynı kampanyadan yararlanıp 1Coastal City’den daire alanlarsa 24 ay boyunca hiç bir faiz ödemeyecek

Özyurtlar İnşaat, gayrimenkul sektöründe duran çarkları harekete geçirecek ve sektörü hareketlendirecek sıfır faiz kampanyasına başladı. Sıfır faiz kampanyası Özyurtlar İnşaat’ın en son satışa sunduğu iki projesi Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini kapsıyor. Müşterilerden gelen talep üzerine başlatılan kampanyadan yararlanıp Nlogo İstanbul’dan ev alanlar 36 boyunca hiç bir faiz ödemeyecek. Aynı kampanyadan faydalanıp 1Coastal City’den daire alanlarsa 24 ay boyunca sıfır faizle istedikleri eve sahip olabilecek. Özyurtlar İnşaat tarihinde ilk defa düzenlenen sıfır faiz kampanyasının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.


Nlogo İstanbul’da...