05 / 05 / 2024

Özyurtlar dükkan açık artırma

Özyurtlar dükkan açık artırma

Özyurtlar’ın konutta satış başarısını yakalamış projelerinde yer alan ticari gayrimenkullerini,Eskidji Müzayedecilik açık artırma ile satışa çıkaracak.

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Bergama Millet Bahçesi için 86 dükkan yıkılacak!

İzmir'de hayata geçirilecek Bergama Millet Bahçesi projesi kapsamında 86 dükkan için yıkım kararı alındı. Karara tepki gösteren esnaf Belediye Meclisi’nin önünde protesto gerçekleştirdi. 

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 63 dükkan satışta!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece Torkam E5 projesinde 63 dükkan 840 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Torkam E-5'te 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı E5 Cadde ve Metro Dükkanları açık artırma usulü satışa sunuldu. Yaklaşık 500 yatırımcının büyük ilgi gösterdiği yüksek katılımlı açık artırmada, 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı...

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Özyurtlar dükkan açık artırma Haberi

Özyurtlar dükkan açık artırma

Özyurtlar Holding ile Eskidji Müzayedecilik el sıkıştı. Bugüne kadar 60 bi,n kişiyi ev sahibi yapan Özyutlar, Eskidji Müzayedecilik, ticari gayrimenkullerin satışı için güçlerini birleştirdi. 

Eskidji Müzayedecilik yetkilileri, Özyurtlar'ın projelerinde yer alan ticari gayrimenkullerini açık artırma ile satışa sunacaklarını bildirdiler.


Eskidji Müzayedecilik sistemi üzerinden, fırsat niteliğinde uygun şartlarda satışa sunulacak olan ticari gayrimenkullere sahip olmak isteyen yatırımcılar, 1 Şubat 2018 tarihinden itibaren www.eskidji.com adresinden bilgi sahibi...