28 / 07 / 2024

Özyurtlar inşaatdan kampanya

Özyurtlar inşaatdan kampanya

Özyurtlar inşaat, yıl sonuna kadar teslim etmeye hazırlandığı dört projesi Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown için kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 30'unu peşin verenler kalanını 120 ay taksitle ödeyebilecek.

Toyota'dan 4x4 Hilux için dev kampanya: 250 bin TL, 12 ay vade, yüzde 0 faiz fırsatı

Toyota, Hilux modeli için büyük bir kampanya başlattı. İşte kampanyanın detayları ve Toyota Hilux Ekim 2023 güncel fiyat listesi...

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 399 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında iç hatlarda yapılacak uçuşlarda 399 liradan başlayan avantajlı bilet uygulaması başlatıldı.

İkinci el konutlar için yeni kampanya sinyali geldi!  

Yeni Evim kampanyasının yankıları sürerken, Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı 2. elde de ilk defa konut alacaklar için farklı oranlarda da olsa bir kampanya yapılmasının çok faydalı olacağını söyledi.

Opel’den memurlar için dev kampanya! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Avrupanın en çok tercih edilen modelleri arasında bulunan ve herkesin merakla takip ettiği Opel’in SUV modeli Mokka için eylül ayına özel bir kampanya başlattı. İşte o kampanyanın detayları ve Opel Mokka'nın 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Borcu olanlar için özel kampanya başlatıldı! Kredi kartı borçları...

Kredi ve kart borcunu ödemekte zorluk çeken vatandaşlar için bazı bankalar kampanya başlattı. Konuya ilişkin detaylara haberimizde yer verdik. İşte kampanyalar ve detayları...

Kanal İstanbul için yeni kampanya!

AK Parti hükümeti Kanal İstanbul Projesi'ni vatandaşa anlatmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Kanal İstanbul'un faydaları anlatılacak. 

KİPTAŞ'tan hemen teslim daireler için yeni kampanya!

KİPTAŞ, hemen teslim konutlar için yeni bir kampanya başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılırken, vadeli alımlarda ise konut alıcısına yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor.

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Özyurtlar İnşaat 63 dükkan ihalesi ne zaman? 

Özyurtlar tarafından inşa edilen Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkan ihale ile satışa çıkarılıyor...

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Eston Şehir Mahallem'de son 50 daire için yeni kampanya!

Bahçeşehir’dei inşa edilen Eston Şehir Mahallem’de, son 50 daire için çok cazip koşullarda kampanya yoğun ilgi görüyor. Yeni kampanya ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 100 iyi gelecek.

Özyurtlar İnşaat projelerinde vadeyi 240 aya uzattı!

Özyurtlar İnşaat, projelerini 240 aya varan vadelerle ve düşük faiz oranlarıyla satışa çıkarıyor. Banka kredisi yoluyla yapılacak olan kampanya, 31 Mart'ta sona erecek

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Özyurtlar inşaatdan kampanya Haberi

Özyurtlar inşaatdan kampanya

Özyurtlar inşaat, yıl sonuna kadar teslim etmeye hazırlandığı dört projesi Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown için kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 30'unu peşin verenler kalanını 120 ay taksitle ödeyebilecek. 


Faiz oranının 0.83'ten başladığı kampanyadan yararlanıp ev alabilecek.. Kampanya kapsamında 1+1 daireler NCity'de 139 bin liradan, Nmerkez'de ise 149 bin liradan satışa sunuluyor. Kampanya dahilinde Nşehir'de 2+1 daireye 199 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Ntown'dan 3+1 dairelerin fiyatıysa 259 bin liradan başlıyor. Dört projede de tüm konutlarların tapuları ise hemen teslim...