16 / 05 / 2024

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artıma fiyatları

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artıma fiyatları

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Meydan Ispartakule geliyor! Yeni proje!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından hayat geçirilecek olan Meydan Ispartakule projesi için düğmeye basıldı.

Meydan Ardıçlı'da tesisler yapılıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 282 konuttan meydana gelen 2'nci etabı tamamlanırken tesislerin yapımı da başladı. 

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Özyurtlar Hotel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Hotel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Altan Yangel tarafından kuruldu.

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Meydan Ardıçlı’nın 2’inci etabında teslimler başlıyor!  

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı’nın 282 daireden oluşan ikinci etabının yüzde 75’lik kısmı tamamlandı.

Meydan Ardıçlı markaların radarında! Ticari alanlara rekor talep!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi, ulusal ve uluslararası markaların radarında. Dev projede 2 ticari blokta yükselen alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan 125 ticari üniteye rekor talep geldi.

Meydan Ardıçlı'da hemen tapu, hemen teslim!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı sunuluyor...

Gayrimenkul sektöründe dijital dönüşüm hızlandı!

Mesa'dan Özyurtlar'a ve Mars Investment'a kadar birçok şirket satış ofislerindeki işlemleri online kanallara taşıdı.

Özyurtlar Holding'te 2'nci kuşak iş başında!

Özyurtlar Holding,  NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu Alper Özyurt oldu...

Meydan Ardıçlı, Esenyurt’u dünyanın en büyük meydanlarıyla yarıştıracak!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding işbirliğinde Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin, alışveriş ve yeme- içme mekânlarını içine alan cadde ve sokaklardan oluşan ticari alanları, uluslar arası yabancı markalar için cazibe yarattı...

Meydan Ardıçlı'da teslimler Eylül'de!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin ilk etabı tamamlanıyor. Projenin ilk teslimleri Eylül ayında yapılacak. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artıma fiyatları Haberi

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artıma fiyatları

Özyurtlar Holding, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta hayata geçirdiği Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanlarını açık artırmayla satışa çıkarıyor. 

Dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik’in Yenibosna’daki merkezinde yapılacak. 

Satış sonrası teslimlerin hemen başlayacağı dükkânlar, açık artırmada peşin ve vadeli seçenekler ile satışa sunuluyor. Buna göre; yüzde 50 indirim ile belirlenen muhammen bedeller üzerinden peşin tekliflerin alınmasının yanı sıra vadeli teklifler için de ‘yüzde 20 peşin ödeme’ ile şirket bünyesinde 48 ay taksit imkanı sağlanıyor. Uygulanacak faiz oranı ise her yıl açıklanan enflasyon oranına göre belirlenecek. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artıma fiyatları!
Eskidji tarafından satışa çıkarılan Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde dükkanların açık artıma fiyatları  419 bin TL'den başlıyor ,6 milyon 118 bin TL'ye kadar çıkıyor. 

Müzayedeye katılacak...