03 / 05 / 2024

Özyurtlar Ukra Cityi alabilir

Özyurtlar Ukra Cityi alabilir

ÖZYURTLAR İnşaat Esenyurt'ta yaşanan imar sorunlarından dolayı inşaatı yarım kalan Ukra City'nin devri için Ukra inşaat firmasıyla görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Özyurtlar Ödül İstanbul'dan evlerini alamayan konut mağdurları eylem yapacak! 14 yıldır bitmeyen proje!

İstanbul Esenyurt'ta 2 bin 560 konutluk Ukra City projesinin yapımı durduktan sonra mağdur olan vatandaşlar, 'Bu kez de Özyurtlar tarafından mağdur edildik' diyerek yeni bir eylem kararı aldı. 200'den fazla kişinin katılması beklenen eylem 11 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Ukra mağdurları bayram öncesi toplanacak!

Ukra İnşaat tarafından yapımına başlanan ancak tamamlanamayıp Özyurtlar İnşaat'a devredilen Ukra City'nin mağdurları bayram öncesi toplanacaklar.

Ukra City, Ödül İstanbul adıyla satışta!

Bir türlü teslim edilemeyen Ukra City, artık Özyurtlar Holding güvencesi altında yatırımcısıyla buluşuyor. Özyurtlar, eski adıyla Ukra City yeni adıyla Ödül İstanbul’u ev sahipleriyle buluşturmak için çalışmalara başlıyor.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devrinde son durum!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Ukra City'nin satış ofisine kendi tabelasını asan Özyurtlar projeyle ilgili flaş bir açıklama da yaptı.

Ukra City'nin devrinde son durum ne?

Ukra City projesinin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yapan UKOM (Ukracity Komşuları Derneği) 10 Ocak tarihinde konuyla ilgili yeni bir toplantı yapma kararı aldı.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için son 25 imza!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı.

Ukra City projesini Özyurtlar İnşaat aldı!

Esenyurt’un problemli projelerinden 2 bin 400 konutluk Ukra City’yi Özyurtlar İnşaat alıyor. Özyurtlar’ın patronu Tamer Özyurt, “Ticari amacımız yok, bölgenin imajını düşünüyoruz. Hem de bölgede bir cenaze kalkar” dedi.

Özyurtlar, Ukra İnşaat ve toprak sahipleriyle masaya oturdu!

Ukra City projesinden aldıkları evlere kavuşamayan mağdurlara müjdeli haber geldi. Özyurtlar ve bazı toprak sahipleri ile yapılan toplantı sonucunda ilk imzanın atıldığı ve inşaatın kısa sürede başlayacağı bildirildi...

Ukra City'nin devir işlemlerinde son durum ne?

Ukra City projesi mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Özyurtlar'ın hazırladığı sözleşmelerin toprak sahiplerine sunulduğunu belirtti...

UKOM Yönetimi Özyurtlar'la görüştü!

Ukra City mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden Ukracity projesi ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. İşte Özyurtlar genel merkezine ziyarette bulunan UKOM tarafından yapılan o açıklama...

Özyurtlar Ukracity projesi için belediyeden onay bekliyor!

Ukra City projesi ile ilgili olarak Özyurtlar İnşaat adına açıklama yapan Adnan Kuşoğlu Özyurtlar olarak projeyi hazırlayıp Esenyurt Belediyesi'ne sunduklarını, eğer sorun çıkmadan onaylanırsa ruhsatı alacaklarını belirtti...

Ukra İnşaat'tan yeni açıklama!

Ukracity ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "UkraCity projemizin devri ile ilgili raporlar Özyurtlar A.Ş.'ye verilmiş olup, bu raporlar doğrultusunda Özyurtlar A.Ş. çalışmalara başlamışlardır" dedi..

Tamer Özyurt'tan Ukra City mağdurlarına randevu!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u 7 Şubat 2015 ve 1 Mart 2015 tarihinde yaptıkları eylemlerle protesto eden Ukracity mağdurları Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'tan randevu kopardı...

Özyurtlar Ukra Cityi alabilir Haberi

Özyurtlar Ukra Cityi alabilir

ÖZYURTLAR İnşaat Esenyurt'ta yaşanan imar sorunlarından dolayı inşaatı yarım kalan Ukra City'nin devri için Ukra inşaat firmasıyla görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Özyurtlar İnşaat çeşitli yayın kuruluşlarında yer alan "Ukra City'yi devralacağı" yönündeki haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Esenyurt'ta yaşanan imar sorunundan dolayı inşaatı yarım kalan Ukra City'nin devri için Ukra inşaat ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar yok"...