30 / 04 / 2024

PAGÇEV 2014 projeleri

PAGÇEV 2014 projeleri

PAGÇEV, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen yetki belgesi ile geri kazanım çalışmalarına başladı. PAGÇEV yılda 110 bin ton geri dönüşümle ekonomiye 300 milyon TL katkı sağlayacak..

Pembe panjurlu evinize 75 bin TL'ye sahip olabilirsiniz!

3D yazıcı ile ev yapma projeleri artıyor. Peki maliyet, zaman ve kalite açısından bu tercihi yapmak mantıklı mı?

75 bin TL'ye 24 saatte ev sahibi olabilirsiniz! 

3D yazıcı ile ev yapma projeleri artmaya devam ediyor. Peki maliyet, zaman ve kalite açısından bu tercihi yapmak doğru mu? İşte detaylar...

TOKİ o illerdeki projeleri için beklenen tarihi açıkladı! Ucuz ev bekleyenler dikkat! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeleri için beklenen tarihi açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte şehir şehir o projeler...

Akıllı ev projeleri dikkat çekiyor!

Teknoloji artık hayatımızın her noktasında ve vazgeçilmezler arasında girdi. Gelişen teknolojiye ayak uyduran sektörlerin başında konut geliyor. Özellikle akıllı ev projeleri dikkat çekiyor..

2014'te en fazla 200 bin liralık ev aradık!

hurriyetemlak.com 'un araştırmasına göre; 2014 yılı genelinde, İstanbul'da ev arayanlar en çok 100 bin lira ile 200 bin lira arasındaki satılık ev ilanlarını gezdi...

Ev vergisi ne zaman ödenir 2014!

Emlak vergisi, arsa, arazi, işyeri ve mesken gibi taşınmaz mallar için ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Emlak vergisi ödemeleri iki eşit taksit şeklinde yapılıyor. Peki, ev vergisi ne zaman ödenir? İşte, ev vergisi ne zaman ödenir 2014!

Ev vergisi ödeme zamanı 2014!

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar vergiye tabi tutuluyor. Peki, evi olanlar vergiyi nasıl öder? İşte ev vergisi ödeme zamanı 2014..

Ev kirası artış oranı Eylül 2014!

Kiracılık hukukunun düzenlendiği Borçlar Kanunu madde 344 gereğince, meskenlerde yapılacak kira zamları üretici fiyat endeksi oranlarından yüksek olamıyor. Peki, ev kirası artış oranı Eylül 2014 yüzde kaçtır?

Ev tapusu masrafı 2014!

Ev tapusu alım satım işlemleri taşınmaz malın bağlı olduğu tapu dairesinde gerçekleşiyor. Tapu dairesinde yapılan bu devir işlemleri için alıcı ve satıcının harç ödemesi gerekiyor. Peki, ev tapusu masrafı 2014 ne kadar?

PAGÇEV, deniz atıklarını geri dönüşüme kazandıracak!

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi (PAGÇEV), Türkiye'deki deniz ve büyük göllerin yüzeyindeki atıkların temizlenerek geri dönüşüme kazandırılmasını gündemine aldı.

Köyde ev yapmak için gereken belgeler 2014!

Köylerde ev yapma şartları, Planlı alanlar tip imar yönetmeliğinde açıklanıyor. Peki köyde ev yapabilmek için neler gerekli? İşte köyde ev yapmak için gereken belgeler 2014...

PAGEV-PAGÇEV ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Boğaz temizleniyor!

PAGEV-PAGÇEV ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Boğaz temizleniyor. PAGEV-PAGÇEV; biz ‘sorumlu bir endüstri’nin temsilcileri olarak geleceğimizi düşünüyoruz ve temiz denizler ile ‘mutlu balıklar’ için varız diyor…

PAGEV ile Boğaz’da büyük temizlik başlıyor!

Dünya denizleri katı atıkların tehdidi altında… PAGEV – PAGÇEV sorumlu endüstri misyonundan hareketle “sorunsuz çevre ve temiz denizler” için çalışmalarını sürdürüyor. PAGEV ile Boğaz’da büyük temizlik başlıyor.

PAGÇEV 2014 projeleri Haberi

PAGÇEV 2014 projeleri

Atık yönetimi, kaynağında ayrı toplama, geri dönüşüm, geri kazanım… Son zamanlarda çok sık duyduğumuz kavramlar. Çevreye katkıları ve ekonomik değeri ile önemi her geçen gün artan bir konu ambalaj atıklarının değerlendirilmesi. Bu amaçla; Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme Eğitim Vakfı (PAGEV) tarafından hayata geçirilen PAGÇEV, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen yetki belgesi ile geri kazanım çalışmalarına başladı.



Türkiye’nin yetkilendirilmiş üç geri dönüşüm kuruluşundan biri olarak faaliyetlerine başlayan PAGÇEV (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi) atık yönetimi çerçevesinde; ambalaj atıklarının azaltılması, yeniden kullanımı ve geri dönüşümü için sürdürülebilir çözümler sunacak. PAGÇEV, ambalaj atıklarının belgelendirilmesi çalışmaları ile ilk etapta 110 bin ton ambalaj atığını geri kazandıracak. Bu geri dönüşümün ülke ekonomisine katkısı ise yaklaşık 300...