29 / 04 / 2024

PAGÇEV etkinlik

PAGÇEV etkinlik

PAGÇEV, geri dönüşüme yeni bir boyut kazandırmayı ve yeni bir oluşum olarak farklılaşmayı hedefliyor. Ayrıca geri dönüşüm için her türlü çözüm önerisini geliştirme konusunda da öncülük yapıyor.

İstanbul Shopping Fest'te 50 lira alışverişe ev kazanma imkanı!

Beşinci İstanbul Shopping Fest başladı. 1 ay sürecek etkinlik kapsamında yüzlerce marka indirim yapacak. 50 lira alışverişe ev ve araba kazanma şansı verilecek.

PAGÇEV, deniz atıklarını geri dönüşüme kazandıracak!

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi (PAGÇEV), Türkiye'deki deniz ve büyük göllerin yüzeyindeki atıkların temizlenerek geri dönüşüme kazandırılmasını gündemine aldı.

PAGEV-PAGÇEV ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Boğaz temizleniyor!

PAGEV-PAGÇEV ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Boğaz temizleniyor. PAGEV-PAGÇEV; biz ‘sorumlu bir endüstri’nin temsilcileri olarak geleceğimizi düşünüyoruz ve temiz denizler ile ‘mutlu balıklar’ için varız diyor…

PAGEV ile Boğaz’da büyük temizlik başlıyor!

Dünya denizleri katı atıkların tehdidi altında… PAGEV – PAGÇEV sorumlu endüstri misyonundan hareketle “sorunsuz çevre ve temiz denizler” için çalışmalarını sürdürüyor. PAGEV ile Boğaz’da büyük temizlik başlıyor.

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti!

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti. Yeşil bir gelecek için kendini “Sorumlu Endüstri” olarak tanımlayan Türk plastik sektörü, çevre duyarlılığına dikkat çekmek için ilk adımı Güneydoğu’da attı.

PAGÇEV çevre için koştu!

PAGÇEV; “Çevre için yaşam boyu spor” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na katılan PAGÇEV takımını 73 çevre dostu oluşturdu.

PAGÇEV ile yılda 110 bin ton geri dönüşümle ekonomiye 300 milyon TL katkı!

PAGÇEV, geri dönüşüme yeni bir boyut kazandırmayı ve yeni bir oluşum olarak farklılaşmayı hedefliyor. Ayrıca geri dönüşüm için her türlü çözüm önerisini geliştirme konusunda da öncülük yapıyor.

M1 Merkez Adana Dünya Su Günü bilinçlendirme etkinliğine ev sahipliği yapıyor!

Sosyal Sorumluluk ve Toplumsal Bilinçlendirme Projelerinin merkezi olan M1 Merkez Adana Dünya Su Günü bilinçlendirme etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Etkinlik, 24 Mart tarihine kadar devam edecek...

PAGÇEV yılda 110 bin ton geri dönüşümle ekonomiye 300 milyon TL katkı sağlayacak!

PAGÇEV, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen yetki belgesi ile geri kazanım çalışmalarına başladı. PAGÇEV yılda 110 bin ton geri dönüşümle ekonomiye 300 milyon TL katkı sağlayacak..

AVM’ler, etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçi sayılarını katlıyor!

AVM’ler, etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçi sayılarını katlıyor. Durgun bir sezon geçiren AVM’lere yılbaşı coşkusu... Perakendeciler indirimlerle satış hacmini artırırken AVM’ler de alışveriş yapana çekilişle ev, araba hediye ediyor.

Malatyapark 4. yılını ev hediyesiyle kutluyor!

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 4. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde bir ay süreyle farklı etkinlikler düzenleyecek. Etkinlik kapsamında Malatya Park'tan yapılan her 75 TL'lik alışverişe ev kazanma şansı için kupon veriliyor...

PAGEV, Türkiye'nin 3. geri dönüşüm işletmesini kuruyor!

PAGÇEV plastik ambalaj atıkları geri dönüştürecek yılda 105 milyon lirayı çöpten çıkaracak..

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

PAGÇEV etkinlik Haberi

PAGÇEV etkinlik

Türk plastik sektörünün çatı kuruluşu PAGEV “Sorumlu Endüstri” olmak gerekliliğinden hareketle; yeşil bir gelecek ve sürdürülebilir bir çevre için PAGÇEV’i (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi) Türk ekonomisine kazandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen 3. geri dönüşüm işletmesi özelliğini de taşıyan PAGÇEV, geri dönüşüme yeni bir boyut kazandırmayı ve yeni bir oluşum olarak farklılaşmayı hedefliyor. Yine sorumlu endüstri olmanın getirdiği bir sorumlulukla PAGÇEV, sadece plastiği değil tüm cam, kağıt, metal gibi tüm ambalaj atıklarının geri dönüşümüne destek oluyor. Ayrıca geri dönüşüm için her türlü çözüm önerisini geliştirme konusunda da öncülük yapıyor.



Günümüzde gelişmiş ekonomilerin kaynağını oluşturan tüm sektörlerin artık “sorumlu endüstri” kavramı doğrultusunda hareket etmeleri gerekiyor. Üretimleri ile ekonomiye değer kazandıran ve ambalaj...