15 / 05 / 2024

Malatyapark 4. yılını ev hediyesiyle kutluyor!

Malatyapark 4. yılını ev hediyesiyle kutluyor!

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 4. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde bir ay süreyle farklı etkinlikler düzenleyecek. Etkinlik kapsamında Malatya Park'tan yapılan her 75 TL'lik alışverişe ev kazanma şansı için kupon veriliyor...




Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 4. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde bir ay süreyle farklı etkinlikler düzenleyecek. Genel Müdür Kemal Arslan, alışveriş merkezinin 4 yıl önce Malatyalı 34 iş adamının ortak hareketiyle oluşturulan Malatya Girişim Grubu tarafından kurulduğunu anımsattı. 


Arslan, alışveriş merkezinin açıldığı günden bu yana güvenli ve seçkin bir şekilde hizmet sunduğunu anlattı. Arslan, 2009’ta açılan merkezin 4. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde bir dizi etkinlik gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti. Arslan, şöyle dedi: "Malatyapark ziyaretçileri, yapacakları alışverişlerle hem 4. yılda 44 hediye kazanma hem de eğlenme fırsatı yakalayacaklar. Ziyaretçilerimiz, Malatya Park'tan yapacakları her 75 TL'lik alışverişleri için bir ev, iki Araba ve birbirinden değerli 44 hediyeden birini kazanma şansı yakalayacaklar. Ayrıca, kayısı figürlü 44 rakamını ve Malatyapark logomuzu taşıyan anahtarlıklar 4. yıl anısına ziyaretçilerimize ücretsiz olarak hediye edilecektir. 11-12-13 Kasım tarihlerinde Malatya'da ilk defa Karnaval Korteji, Malatya sokaklarında dolaşarak ziyaretçilerimizi Malatyapark'a davet ediyor. Ayrıca, Malatyapark 4. yıla özel olarak ışıklandırılarak yıl dönümünü ziyaretçilerimizle birlikte kutlamaya hazırlanıyor. 4. yılında Malatyapark'ın minik ziyaretçilerine hediyesi ise çok sevdikleri çizgi film karakteri Pepee olacak. Ardından, O Ses Türkiye'de Malatya'mızı başarı ile temsil eden Emrah Uçar muhteşem konseri ile ziyaretçilerimize müzik ziyafet çekecektir. Vatan Şaşmaz'ın sunumu ile 4. yıl kokteyli 1. katta protokolümüz, yatırımcılarımız, ziyaretçilerimizin katkılarıyla gerçekleşecektir. 4. yıl pastamızın kesilmesiyle, ip cambazının gerçekleştireceği heyecan verici gösteri, dans şov, canlı heykeller, Venedik mask gösterileri ile kutlamalarla sona erecek." 


Malatya'da 15 Kasım’da ilk defa Kemal Sunal Sergisi düzenleyeceklerini de söyleyen Arslan, “Sinema katında gerçekleşecek olan sergi, 15-21 Kasım boyunca ziyaretçilerimizi ağırlayacaktır. Ayrıca, Minder Sohbetleri ve Film Festivali kapsamında farklı etkinlikler ve Avşar Sinemaları'nda da film festivali gösterimleri aralıksız devam edecektir. 23-24 Kasım tarihlerinde, birbirinden harika ve heyecan verici gösterileriyle Kaya Adamlar, Graffiti Şov, Dans Şov, Karizma Şov, Beat Box Serkan, Bisiklet Şov ziyaretçilerimiz için Malatyapark'ta olacak. 30 Kasım Cumartesi günü ise Behzat-Süheyl Uygur kardeşler şovları ve yarışmaları ile ziyaretçilerimizle buluşacak ve Malatyapark'ta eğlenceli dakikalar yaşanacaktır. 1 Aralık'ta gerçekleşecek Personel Partisi'nde ise kutlamalarımızın finali personellerimizle gerçekleştireceğimiz mangal partisi ile yapılacaktır. Müzik ve eğlenceli yarışmalarla şenlenecek olan partide bulunanlara Malatyapark'ın sürprizi ise bir bayan ve bir erkek personele çift kişilik yurt dışı seyahat hediye edilmesi olacaktır.” şeklinde konuştu. 


Cihan


Geri Dön