02 / 05 / 2024

PAGEV Başkanı icra üyeliği

PAGEV Başkanı icra üyeliği

PAGEV, Türk plastik sektörünün Avrupa’daki sesi olmaya devam ediyor. Avrupa plastik pazarını elinde tutan EuPC Avrupa Plastik Üreticileri Birliği İcra Kurulu Üyeliği’ne ikinci kez Yavuz Eroğlu getirildi.

Fatih Peker, Peker GYO İcra Kurulu Başkanı oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Fatih Peker, 1 Kasım 2021 tarihi tibariyle mevcut yönetim kurulu üyeliği görevinin yanında İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

Ahmet Buğa, GABORAS İcra Kurulu Başkanı oldu! 

Ahmet Buğa, Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş.'nin (GABORAS) İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Ahmet Mücahid Ören, İhlas Holding'in İcra Kurulu Başkanı oldu!

İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'in yeni bir atama yapılıncaya kadar İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmesine karar verildi.

Işık Gökkaya, Say Yapı İcra Kurulu Başkanı oldu!

GYODER Başkanlığı yapan gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Işık Gökkaya Say Yapı’nın İcra Kurulu Başkanı oldu…1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu: ikinci mağazamızı Times Square'de açacağız!

New York mağazasının açılışından büyük mutluluk duyduklarını belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu açıklamasında "Yıllardır hayalini kurduğumuz New York mağazamızın açılışını da sonunda gerçekleştirdik ve lezzetlerimizi Amerika'ya taş

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu EuPC İcra Kurulu Üyeliği’ne tekrar seçildi!

PAGEV, Türk plastik sektörünün Avrupa’daki sesi olmaya devam ediyor. Avrupa plastik pazarını elinde tutan EuPC Avrupa Plastik Üreticileri Birliği İcra Kurulu Üyeliği’ne ikinci kez Yavuz Eroğlu getirildi.

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik görevinden ayrılıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik görevinden 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle ayrılıyor. Firmanın yaptığı açıklamaya göre henüz yerine bir atama söz konusu değil...

Mehmed Nureddin Çevik Altınyağ Kombineleri İcra Kurulu Başkanı oldu!

Artı Yatırım Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mehmed Nureddin Çevik Altınyağ Kombineleri İcra Kurulu Başkanı oldu. İcra Kurulu Üyeliklerine ise Mehmet Dikkaya ve Mahir Bora Yılmaz atandı...

Varyap İcra Kurulu Başkanı Erdinç Varlıbaş: Halka 1 milyar dolar arz edeceğiz!

Türkiye'nin en büyük inşaat şirketlerinden Varyap halka açılma çalışmalarını tamamladı. Varyap İcra Kurulu Başkanı Erdinç Varlıbaş, halka arz miktarını 1 milyar dolar olarak belirlediklerini söyledi

Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen: Yabancıların konut sahibi olmaları doğal!

Konut firmaları projelerini farklılaşmak adına sürekli yeni yeni konseptler geliştirirken Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, Uluhan'ın kentsel dönüşüm projelerini ve farklı konseptlerini anlattı

PAGEV Başkanı icra üyeliği Haberi

PAGEV Başkanı icra üyeliği

EuPC Genel Kurulu’na seçilen ilk ve tek Türk olan Eroğlu, EuPC’nin Avrupa’da sürdürdüğü projeleri PAGEV aracılığı ile Türkiye’ye taşıyacak. İlk olarak deniz kıyılarımızın atıklardan temizlenmesinin amaçlandığı ‘Mutlu Balıklar Projesi’ ile çalışmalara başlayacak olan PAGEV, başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’ye plastik atıkların geri dönüştürülebilen ve değerli bir malzeme olduğunu anlatacak.


Avrupa merkezli 51 plastik derneğinin çatı örgütü olan EuPC Avrupa Plastik Üreticileri Birliği, 50 binden fazla plastik üreticisini temsil ediyor. Yıllık 280 milyar Euro’luk ciro yapan ve 1 milyon 600 bin kişinin çalıştığı Avrupa plastik endüstrisinin önderliğini yapan EuPC, Avrupa Birliği Parlamentosu’nda plastikle ilgili kararların alınmasında etkin bir rol üstleniyor. Birlik, çevre ve yeni düzenlemeler başta olmak üzere sektörü ilgilendiren tüm konularda söz hakkına sahip. 2012 yılında bir ilki gerçekleştirerek...