02 / 05 / 2024

Paintistanbul fuarı ne zaman

Paintistanbul fuarı ne zaman

BOSAD, gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye’yi üretim üssü ve de cazibe merkezi haline getirmek için kolları sıvadı.

Polisan Paintİstanbul 2014'e katıldı!

Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi başladı. Polisan, 250’yi aşkın Polisan markalı ürün çeşidi ve dekoratif boya pazarında sektörün en geniş ürün yelpazesine sahip ürünleri ile fuarda yer aldı.

Paintistanbul Fuarı yarın başlıyor!

Boya üreticileri, Paintistanbul' da buluşacak. Dünya boya pazarından yüzde 2 pay alan boya sektörü, CNR EXPO Yeşilköy ’ de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı ’ nda yerini alacak...

Boya sektörü Paintistanbul'a hazır!

Türkiye boyada eşik atladı, bölgenin üretim üssü olmayı başardı. Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa gibi devler küçülürken Türk boya sektörü, büyümeye devam ediyor. İşte Paintistanbul 2014 program detayları...

Boya üreticileri Paintistanbul'da buluşuyor!

Boya üreticileri, Paintistanbul'da buluşacak. Paintistanbul Fuarı 23-25 Ekim tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.Paintistanbul 2014 fuarı kapsamında Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Kongresi düzenlenecek.

Paintistanbul Fuarı 23 Ekim'de düzenlenecek!

Cumhuriyet’in 100. yılı olan 2023’te, 2.5 milyar dolarlık ihracat hedefine kilitlenen sektöre fuar desteği geliyor. Boyacılar 23 Ekim 2014 tarihinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı’nda buluşuyor...

Paintistanbul fuarı 23-25 Ekim arasında yapılacak!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR iş birliğiyle Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsü, 23 ile 25 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek.

Boya sektörü Paintistanbul fuarı için geri sayım yapıyor!

Boya sektörü Paintistanbul fuarı için hazırlık yapıyor. BOSAD ve CNR işbirliği ile Ekim ayında düzenlenecek paintistanbul'a Avrupa ve Ortadoğu'nun yanı sıra Hindistan ve Çin'den de firmalar katılacak.

Boya sektörü Paintistanbul fuarına hazırlanıyor!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR iş birliğiyle Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsü, 23 - 25 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

AYİDER, yabancı konut yatırımcısını Bağdat Caddesi’ne çekecek!

İnşaat sektörüne yön verdiği kadar insanı ve şehri koruyan projeleriyle de ses getiren AYİDER, 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılarak yabancı konut yatırımcısını Anadolu Yakası’na ve Bağdat Caddesi’ne çekecek.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuar İzmir'e raylı sistemle ulaşımı sağlayacak monoray projesinin Proje Tanıtım Dosyası İzmir Valiliği tarafından uygun bulunarak Çevresel Etki Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre değerlendirme yapılacak ÇED süreci başladı.

AGT en yeni ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı!

Öncü ve yenilikçi kimliği ile mobilya bileşenleri sektörüne yön veren AGT, en yeni ve teknolojik ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı.

Eskisehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO binası ne zaman bitecek?

ETO Başkanı Metin Güler, Eskisehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO Hizmet Binası projesi için inşaat alanında incelemede bulundu.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açıyor. Peki Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Paintistanbul fuarı ne zaman Haberi

Paintistanbul fuarı ne zaman


Türk boya sektörü, dünya pazarından aldığı payı artırmak ve Avrupa 3'üncülüğüne yükselmek hedefiyle Paintistanbul Fuarı'nda bir araya geldi.  


Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR Ekspo Fuarcılık iş birliğinde, Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB desteğinde düzenlenen Paintistanbul Fuarı, uluslararası alıcılarla sektör temsilcilerini aynı çatı altında buluşturdu. 


25 Ekim'e kadar açık kalacak


CNR EXPO Yeşilköy'de 23-25 Ekim 2014 tarihleri arasında açık kalacak fuarda, fonksiyonel, su bazlı, inşaat, otomotiv ve sanayi boyalarının yanında, matbaa mürekkepleri, yapıştırıcılar, izolasyon malzemeleri ve inovatif  ürünler sergileniyor. 


Fuarın alıcı ülkeleri arasında ise Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Irak, İran, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Libya, Mısır, Nijerya, Özbekistan, Polonya, Rusya Federasyonu, Slovakya, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün ve Yunanistan yer alıyor. 


"İç pazar büyüklüğü 2,2 milyar dolar"


Açıklamada görüşlerine...