05 / 05 / 2024

Pakistan anaokulu

Pakistan anaokulu

Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle Pakistan'ın Mansehra kentinde bulunan Reerh köyünde inşa edilen 73 öğrenci kapasiteli anaokulu hizmete açıldı.

Pakistan'da Diyanet'in inşa ettiği anaokulu açıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle Pakistan'ın Mansehra kentinde bulunan Reerh köyünde inşa edilen 73 öğrenci kapasiteli anaokulu hizmete açıldı.

Aydın Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı!

Çine'de Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı. İhaleyi alan firma yetkilileri, inşaat hakkında bilgi verdi. Yetkililer anaokulunun temel kazısına başladıklarını ve binanın 3 kattan meydana geleceğini belirtti.

Coca-Cola Pakistan'da fabrika açtı!

2008'de 77 milyon dolarlık satın almayla Pakistan'a giren Coca-Cola İçecek, ülkedeki operasyonunu büyütüyor. Multan'da fabrika açan Tuncay Özilhan, "Pakistan'a yarım milyar $ yatırdık. Buna 200 milyon daha ekleyeceğiz" diye konuştu

Küçükçekmece Makbule Çak Anaokulu açıldı!

Küçükçekmece’nin hayırsever iş adamlarından Şahap Çak ve eşi Nermin Çak’ın merhum anneleri adına yaptırdığı Makbule Çak Anaokulu’nun açılışı, geniş bir katılımla gerçekleşti.

Türkiye ile Pakistan kentsel dönüşüm ve imar protokolü imzaladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, metrobüs sisteminin Pakistan ayağını ziyaret etti. Topbaş, Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif'le altyapı, kentsel dönüşüm, imar, su ve ulaşım konularında protokol imzaladı.

Pakistan TOKİ'den 4,5 milyon konut için destek istedi!

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Pakistan'a yapılması planlanan 4,5 milyon konut inşası için TOKİ'den teknik destek ve tecrübe paylaşımı istedi.

Pakistan Kentsel Gelişim Bakanı, Ergün Turan’ı ziyaret etti!

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi’ni ziyaretinin ardından, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti.

TOKİ'den Pakistan'a 50 bin konutluk hamle!

Yurtdışında çatı kuruluş olmayı hedefleyen TOKİ, Pakistan'la ilk hamlesini başlattı. Ülkede 2 yılda yapılması planlanan 50 bin konut için TOKİ danışmanlık sağlayacak.

Kaleseramik, Pakistan pazarında!

Kale'den yapılan açıklamaya göre, Pakistanlı El Nafey ortaklığında Lahor'da açılan 7 katlı showroom için Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay Pakistan'a gitti.

Kale Grubu Pakistan'da fabrika açacak!

Türk şirketlerinin yeni gözdesi Pakistan'a bir dev daha giriyor. Kale Grubu, Anadolu ve Zorlu Holding'in ardından Pakistan'a yatırım yapma kararı aldı. Şirket, Pakistan'a seramik fabrikası kurmaya hazırlanıyor.

TOKİ'den Pakistan'a konut desteği!

TOKİ, Pakistan’ın Pencap Eyaleti’nde 2016-2017 döneminde, düşük gelirlilere yönelik toplam 50 bin konut inşaası için teknik destek sağlayacak.

Biga’da Şadan Doğan Anaokulu hizmete açıldı!

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Çanakkale’de eğitime büyük katkılar sunan Doğanlar Holding son olarak Şadan Doğan Anaokulu’nu törenle hizmete açtı.

Kahramanmaraş çadır kentte suriyeli çocuklara anaokulu yapıldı!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak aileleriyle Türkiye'ye sığınan Suriyeli çocukların eğitimi için Kahramanmaraş'taki çadır kentte anaokulu oluşturuldu.

Pakistan anaokulu Haberi

Pakistan anaokulu

Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından verilen desteklerle Pakistan'ın Mansehra kentinde bulunan Reerh köyündeki yapılan 73 öğrenci kapasiteli anaokulu açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Genel Müdürlük desteği tarafından inşa edilen ve eğitim araç-gereçleri ile kırtasiye malzemesi ihtiyaçları karşılanan okulun açılmasıyla, projeye destek verilen Uluslararası Kardeşlik Organizasyonu (IBO) yetkilileri ile Pakistan Mezun ve Mensupları Derneği (PAMDER) tarafından verilen katkılarla Uluslararası İslam Üniversitesinde okuyan Türk öğrenciler katılım gösterdi.

Açılışta açıklamalarda bulunan IBO Mütevelli Heyeti Üyesi Talha Uğurlu, kış aylarının sert geçtiği bölgede öğrencilerin zor şartlarda eğitim almalarının önüne bu okulla geçildiğini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından verilen desteklerle inşa edilen okulda bulunan 73 öğrenciye İBO ve PAMDER'in iş birliğiyle eğitim araç ve gereçleri ile kırtasiye malzemesi yardımda bulunulduğunu söyleyen Uğurlu,...