07 / 07 / 2024

pakpen a.ş

pakpen a.ş

Yapı sektörünün öncü firması Pakpen Türkiye’nin önde gelen inşaat proje firmalarının üst düzey yöneticilerinden oluşan misafirlerini Konya’nın tarihiyle buluşturup, kültürel mekanlarında bir araya getirdi...

Pakpen, Türkmenistan'da Expobuild fuarına katıldı!

Yapı malzemeleri sektörünün lider şirketlerinden Pakpen 17-19 Haziran tarihlerinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlenen altıncı kez katıldıkları Türk inşaat malzemeleri fuarı Expobuild’e katıldı.

Pakpen İSO 500'de 203. sırada!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, İstanbul Sanayi Odası’nın 2014 yılı verilerine göre açıkladığı Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde, 203. sırada yerini aldı.

Mehmet Tuza, Anadolu'nun en etkin 50 iş insanı araştırmasında 36. oldu!

Pakpen AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, Ekonomist dergisinin bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği "Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı" araştırmasında, 36’ncı sırada yer aldı.

Pakpen 38. Yapı Fuar'ı büyük ilgi gördü!

Yapı sektöründe birçok ilke imza atan Pakpen, 21 - 25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'a katıldı. Pakpen, Türk yapı sektörünün en büyük fuarı oldu.

Pakpen Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor!

Yapı sektöründe birçok ilke imza atan Pakpen, 21 – 25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a katıldı.

Pakpen Yapı Fuarı'nda yalıtım malzemelerine ağırlık verecek!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç ürün gamında faaliyet gösteren Pakpen, ArGe çalışmalarında çevre dostu ürünlere ağırlık veriyor.

Pakpen kurucusu Mehmet Tuza'nın kitabı çıktı!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen AŞ’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, tüm iş ve yaşam deneyimlerini “Tuza’nın Penceresinden” kitabında topladı.

Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı!

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları San. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı.

Fikri Işık öğle yemeğini Pakpen işçileri ile yedi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSB) faaliyet gösteren Pakpen AŞ’yi ziyaret etti. Fikri Işık öğle yemeğini Pakpen işçileri ile yedi!

Pakpen BİG 5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerine açılıyor!

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BİG 5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirterek, 'Fuarla, Arap ülkelerinde yeni alt ve üst yapı projeleri üstlenmemizin yolu açılıyo

Pakpen katma değeri yüksek işlere odaklandı!

Bugüne kadar yeni teknolojileri kullanarak üretim kapasitesini artırdıklarını kaydeden Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza yaptığı açıklamada bundan sonra katma değeri yüksek işlere odaklanacaklarını bildirdi.

Pakpen yurtdışında faaliyetlerini artırıyor!

Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi.

Pakpen, yurtdışında faaliyetlerini artırıyor!

Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi...

pakpen a.ş Haberi

pakpen a.ş

Çağın son teknolojisiyle donatılan fabrika ziyaretinin ardından Şeb-i Arus törenlerini izleyen misafirler unutulmaz duygular yaşadı.  

Bir bina için A’dan Z’ye gerekli tüm malzemeleri birlikte üreten Pakpen Şirketler Grubu’nun fabrika ziyaretinde şirketin kuruluş tarihi, üretim kapasitesi ve 2013 yılı hedefleri de paylaşıldı. 2012 yılını  400 milyon TL’yi aşan bir ciroyla kapatacak olan Pakpen Şirketler Grubu, 2013 yılında kentsel dönüşümün başrol oyuncusu olmayı  ve cirosunu da % 30 daha artırmayı hedefliyor. 


Konya ilinin sahip olduğu tüm değerlerin ulusallaşmasında kendisini sorumlu hisseden Pakpen Şirketler Grubu, geçmişten günümüze taşınan bu kültürel mirasın gelecek nesillere aktarılmasına aracılık etmeyi kendisine bir görev biliyor. Bu değerler içinde en önemli yere sahip olan Hz. Mevlana’yı anmak için düzenlenen Şeb-i Arus törenlerine de katılan Pakpen Yönetim Kurulu Üyeleri ve...