01 / 05 / 2024

Paktaş Çorap gayrimenkule yöneldi

Paktaş Çorap gayrimenkule yöneldi

Yarım yüzyılı aşkın süredir çorap üretimi yapan Paktaş, sektörün önde gelen sanayicilerinden biri. Son dönemde kendi markalarına dönük üretim ve pazarlama stratejisi izledi. Paktaş Çorap konut sektörüne yöneldi.

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Tebernüş Kireçci'den ticari gayrimenkul yorumu: Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı!

TCMB tarafından yapılan açıklamada Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 12,5, arttı. Verileri değerlendiren Tebernüş Kireçci ''Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı.'' dedi. İşte ayrıntılar...

CarrefourSA’da kışa özel fırsatlar başladı! Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’dan resmen rafları boşaltacak yeni indirim kampanyası geldi. CarrefourSA’da Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 27 Kasım 2023 fiyat listesi...

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan sektörle ilgili yaptığı değerlendirmede gayrimenkule talebin artacağını söyledi.

Burcu Esmersoy kazancını gayrimenkule yatırıyor!

Etiler'de döviz bürosunda görülen sunucu Burcu Esmersoy, yatırımlarını gayrimenkule yaptığını dile getirdi. 

JPMorgan'dan gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesi!

Hedge fonlarının, Fed’in varlık alımlarını azaltmasının piyasadaki oynaklığın armasına neden olması ve tahvil fiyatlarını baskılaması sonucunda fırsat sunacağını tahmin eden JPMorgan stratejistleri, gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesinde bulundu.

Kur artışı gayrimenkule olan talebi artıracak!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, başlatılan faiz indirimi ve sonrasında yaşanan döviz kuru artışlarının, gayrimenkule olan talebi artıracağını belirtti.

Yabancı gayrimenkule 2,4 milyar dolar yatırdı!

Yabancı vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul yatırımı her geçen gün artıyor. Öyle ki bu dönemde yabancıların gayrimenkule yatırımı 2,4 milyar dolar oldu. 

Yabancı yatırımcıların ticari gayrimenkule ilgisi azaldı mı?

PwC Şirket Ortağı Mevlüt Akbaş, yabancı yatırımcıların hem finansal hem stratejik olarak Türkiye'ye gelmek istediklerini ancak yabancı yatırımcının ticari gayrimenkule ilgisinin düştüğünü belirtti.

Pandemide biriken para gayrimenkule gitti!

Pandemi sürecinde 13 ay geride kaldı. Bu sürede fazla harcama yapmayan vatandaşlar birikimlerini gayrimenkule harcadı.

Deprem ve pandeminin gayrimenkule etkisi!

Prokule Türkiye Yönetim Yetkilisi Gökhan Gürlek deprem ve pandeminin gayrimenkule yansımasını anlattı. Peki deprem ve pandeminin gayrimenkule etkisi ne oldu?

Paktaş Çorap gayrimenkule yöneldi Haberi

Paktaş Çorap gayrimenkule yöneldi


Yarım yüzyılı aşkın süredir çorap üretimi yapan Paktaş, sektörün önde gelen sanayicilerinden biri. Son dönemde kendi markalarına dönük üretim ve pazarlama stratejisi izledi.  Mağazalaşma hamlesi içinde olan grubun geçen yılki cirosu 40 milyon dolar. Paktaş, yakın gelecekte turizm ve inşaatta da adından söz ettirecek projeler geliştiriyor. Paktaş'ın sahibi Gönültaş Ailesi'nin üçüncü nesil temsilcisi ve grubun CEO'su Onur Kaya, Sultanahmet'te butik bir otel yatırımına soyunduklarını, Florya ve Yenibosna'da da inşaat projesi geliştirdiklerini dile getiriyor.  Sultanahmet'teki şirketin mülkü olan bina, 25 odalı butik otele dönüştürülmek üzere restore ediliyor. Yenibosna'daki bir arazide ise 2015 yılı ikinci yarısında 200 konutluk bir projenin inşaatına başlanacak. 6,5 dönüm arazi üzerinde kurulan proje önce otel olarak planlanmıştı. 200 odalı otel inşaatına başlanacak iken turizm yatırımından vazgeçilip...