19 / 07 / 2024

palandöken belediyesi iskansız evlere tapumu verecek

palandöken belediyesi iskansız evlere tapumu verecek

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, geçmiş yıllarda yapılmış fakat iskanı olmayan binalara köklü bir çözüm üretmek ve vatandaşın tapusunu alabilmesi için hazırlık yaptıklarını söyledi...

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den zincir market açıklaması: Yeni yasal zorunluluklar getirilmeli!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, piyasadaki haksız rekabetin önüne geçebilmek için zincir marketlere birtakım yasal zorunlulukların getirilmesini talep etti.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: İş yeri kira artışlarında üst sınır getirilmesi gerek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Astronomik kira artışlarına çözüm için konutlarda yapılan yüzde 25’lik sınırlamanın iş yerlerine de getirilmesi gerekiyor." dedi.

Bendevi Palandöken: Jet hızıyla zam yapanlar aynı hızda indirim yapmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, tüm ürün gruplarında zam yapan marketlere aynı hızla indirim yapmaları çağrısı yaptı.

Trabzonlu vatandaşlara ruhsatsız ve iskansız konut uyarısı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), vatandaşları iskansız ve ruhsatsız konutlara karşı uyardı...

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Bendevi Palandöken: Kantinci esnafımız kira vermemeli!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Çok zor bir yıl geçiren kantinci esnafımız, bu eğitim öğretim yılında kira vermemeli, çalışmadıkları süredeki elektrik ve su faturalarından muaf tutulmalı" dedi.

Bendevi Palandöken: Çoğu esnafımız iş yeri kirasını ödeyemiyor!

Bendevi Palandöken, esnafın takipte olan kredilerinin yapılandırılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. "Esnafın büyük çoğunluğu yüzde 30 kapasiteyle çalışıyor" diyen Palandöken, çoğu esnafın kirasını ödeyemediğini belirtti...

Palandöken Belediyesi 22 milyon TL'ye nikah sarayı inşa ediyor!

Palandöken Belediyesi, 14 bin metrekarelik alan üzerine ‘akıllı’ nikah sarayı inşa ediyor. 2. Abdülhamid'e ithafen yapılan projenin maliyeti 22 milyon TL olarak açıklandı.

Bendevi Palandöken: Belediye ve vakıflar kira artışlarını abartmamalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Yerel yönetimlere, vakıflara ya da devlete ait iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafımız kira artışlarından bıktı. Bu zamlar esnafın belini bükerken enflasyonu da artırıyor” diye açıklama yaptı. 

Erzurum Palandöken'de 20.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken İlçesi'ne bağlı Osmangazi ve H. Avni Ulaş Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor...

Palandöken Belediyesi'nden 30.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Harput Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Erzurum Palandöken AGG kura sonuç listesi!

Erzurum Palandöken Alt Gelir Grubu (AGG) kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Fiyatların 92.246 TL ile 103.642 TL arasında farklılık gösterdiği projede satışlar kura çekimi ile gerçekleştirilecek. 

Palandöken'e yeni kaymakamlık binası!

Palandöken Belediyesi, 20 yıldır kullandığı eski binasından yeni binasına taşındı ve orada hizmet vermeye başladı. Eski binanın yerine kaymakamlık yapılacak.

palandöken belediyesi iskansız evlere tapumu verecek Haberi

palandöken belediyesi iskansız evlere tapumu verecek


Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, geçmiş yıllarda yapılmış fakat iskanı olmayan binalara köklü bir çözüm üretmek ve vatandaşın tapusunu alabilmesi için hazırlık yaptıklarını söyledi.


Palandöken Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında başkan ve meclis üyeleri ilçede yıllar önce iskan alamamış ve bu yüzden tapusunu alamayan vatandaşa tapu alabilecekleri müjdesini verdi. İlçede birçok binanın geçmiş yıllarda imara aykırı yapıldığını fakat söz konusu iskansız binaların içinde yaşamın devam ettiği için yıkılmalarının mümkün olmadığını dile getiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Kullanılmakta olan bu yapıları yasal hale getirip çözmemiz gerekli. Göreve geldiğimiz 2009'dan bu yana bu problemleri çözmeye çalışıyoruz. Yaklaşık beş yıldır birçok kooperatifin ve sitenin farklı problemleri vardı bunları çözerek vatandaşı huzura kavuşturduk. Ayrıca son bir ay içerisinde yaptığımız çalışmalar neticesinde Melike...