29 / 04 / 2024

Palandöken Belediyesi'nden 30.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Palandöken Belediyesi'nden 30.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Harput Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 19 Nisan'da gerçekleşecek..



Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Harput Mahallesi'nde ticari konut arsası üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptırılıyor. KDV hariç toplam tahmini bedeli 30 milyon 380 bin TL olarak belirlenen inşaat işi için ihale 19 Nisan'da yapılacak.


KAT KARŞILIĞI TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:

Palandöken Belediyesi nden 30.3 milyon TL lik inşaat ihalesi!

AÇIKLAMA: Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmaz 2886 sayılı Yasanın 17 ve 35/a ve 36’ncı maddeleri uyarınca Kapalı teklif usulü ile kat karşılığı satışı yapılacaktır.

İhale 19.04.2018 tarihine müsadif Perşembe günü saat 14.55’de Palandöken Belediyesi Encümen salonunda yapılacaktır.

İhaleye Katılmak İsteyen İsteklilerin;

1 - İkametgah ilmühaberi, nüfus cüzdanının aslı veya fotokopisi, vekaleten katılmak isteyenlerin 2018 yılı tasdikli vekaletnamelerini, tüzel kişiler adına katılacak olanların yetki belgeleri ile imza sirkülerine ilişkin belgeler ile geçici teminatın yatırıldığına dair vezne alındısı veya banka teminat mektuplarını ihale saatine kadar komisyona verilmesi zorunludur.

2 - Kat karşılığı Satışı yapılacak olan Ticari Konut arsası ihale Onay tarihinden itibaren 15 (Onbeş) gün içerisinde şartname maddeleri uygulanır.

Satışı yapılacak ticari konut arsasına ilişkin diğer her türlü yasal Vergi, resim, harç ve sözleşme giderleri alıcıya aittir.

3 - Satışı yapılacak taşınmaz için ihale dosyası almak zorunludur.

4 - Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

5 - Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihaleye katılacak olan isteklilerin yukarıda belirtilen tarih ve saate Belediyemiz Encümen salonunda olmaları gerekmektedir.

6 - Posta ile gönderilen teklifler dikkate alınmayacaktır.

Kat karşılığı satışı yapılacak olan ticari Konut arsasına ilişkin şartname ve ekleri 250,00 TL bedel karşılığında Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden alınabilir.

7 - İhaleye katılacak olan isteklilerin tekliflerini 19.04.2018 Perşembe saat 13.30’a kadar Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.


 


Geri Dön