16 / 05 / 2024

Palandöken Belediyesi inşaat ihalesi

Palandöken Belediyesi inşaat ihalesi

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Harput Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

İnşaat yasaklarına uymayanlara büyük ceza! Belediyeler işletmeleri sıkı takibe aldı!

5 Mayıs-15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresi boyunca kurallara uymayan firmalara cezai yaptırım uygulanıyor. Kuşadası Belediyesi inşaat yasağı boyunca kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.

Palandöken için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili Palandöken ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Girişken Yapı İnşaat Metal Hırdavat Plastik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girişken Yapı İnşaat Metal Hırdavat Plastik Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Diri tarafından kuruldu.

Bendevi Palandöken: Kiralar için 60 ay vadeli yapılandırma olmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa özel paket hazırlanması gerektiğini ve pakette vergi ve primler, ödenemeyen kiralar, elektrik, su, doğal gaz gibi borçlar için mutlaka 60 ay vadeli ve sadece anapara ödemesiyle sınırlı yapılandırma olması gerektiğini belirtti.

İnşaat ruhsatları iptal edilen vatandaşlardan Datça Belediyesi'ne tepki!

Datça Belediyesi'nin bazı vatandaşların inşaat ruhsatlarını iptal etmesi üzerine, mülk sahipleri belediye binası önünde toplanarak tepki gösterdi

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Bendevi Palandöken: Esnafın kira borçları için yeni kredi paketi hazırlanmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın pandemi dolayısıyla ödeme sıkıntısı yaşadığını belirterek, "Ödenemeyen çek, senet ve kira borçları için yeni bir kredi paketi hazırlanmalı" dedi...

Bendevi Palandöken: Esnafın kiraları için kredi desteğine ihtiyaç var!

Bendevi Palandöken, küçük esnaf için kredi desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti. Palandöken, esnafın kirasını ödeyemediğini belirterek, "Kredi desteği şart" dedi...

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

İnşaatı çöken Gaziantep Akkent Camisi’nin bilirkişi raporu açıklandı!

Gaziantep’teki Akkent Camisi’nin inşaatında çalışan mühendis Korkut Küçükcan’ın çöken ahşap iskelenin altında kalıp ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Teçhizatın işlevini yitirdiği ve çivilerin paslandığı kaydedildi.

Palandöken Belediyesi inşaat ihalesi Haberi

Palandöken Belediyesi inşaat ihalesi

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Harput Mahallesi'nde ticari konut arsası üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptırılıyor. KDV hariç toplam tahmini bedeli 30 milyon 380 bin TL olarak belirlenen inşaat işi için ihale 19 Nisan'da yapılacak.


KAT KARŞILIĞI TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:

AÇIKLAMA: Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmaz 2886 sayılı Yasanın 17 ve 35/a ve 36’ncı maddeleri uyarınca Kapalı teklif usulü ile kat karşılığı satışı yapılacaktır.

İhale 19.04.2018 tarihine müsadif Perşembe günü saat 14.55’de Palandöken Belediyesi Encümen salonunda yapılacaktır.

İhaleye Katılmak İsteyen İsteklilerin;

1 - İkametgah ilmühaberi, nüfus cüzdanının aslı veya fotokopisi, vekaleten katılmak isteyenlerin 2018 yılı tasdikli vekaletnamelerini, tüzel kişiler adına katılacak olanların yetki belgeleri ile imza sirkülerine ilişkin belgeler ile geçici teminatın...