27 / 04 / 2024

Palandöken otelleri ne kadar

Palandöken otelleri ne kadar

Dünyanın önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'ndeki otellerde doluluk oranları bu sezon yüzde 40 oranında arttı.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den zincir market açıklaması: Yeni yasal zorunluluklar getirilmeli!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, piyasadaki haksız rekabetin önüne geçebilmek için zincir marketlere birtakım yasal zorunlulukların getirilmesini talep etti.

TESK Başkanı Palandöken üstüne basa basa uyardı! Altın almadan önce mutlaka buna bakın! 

Gram altın fiyatı son bir yılda tam yüzde 66 arttı. Altın fiyatlarındaki artış yatırımcıları altına yönlendirdi. TESK Başkanı Palandöken, altın alırken yatırımcıların ''mutlaka buna bakın'' diyerek uyardı. Peki altın alırken neye dikakt edilmeli?

Erzurum Palandöken TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Palandöken 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Palandöken ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Palandöken ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Palandöken sosyal konut projesi... 

Erzurum Palandöken 1. Etap kura çekilişi ne zaman?

Erzurum Palandöken 1. Etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3+1 daire tipleri mevcut.

Erzurum Palandöken'de 20.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken İlçesi'ne bağlı Osmangazi ve H. Avni Ulaş Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor...

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası!

403 konutluk Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları!

TOKİ'nin Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında Emeklilere Özel olarak inşa edilen 403 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap 2017 kurası!

TOKİ'nin Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde toplamda 529 adet kuralı olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura çekim günü!

TOKİ'nin Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 529 daire kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

529 konutluk TOKİ Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kurası!

529 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kurası ne zaman?

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları!

529 adet daireden meydana gelen TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları henüz başlamadı. Peki, TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları!

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap projesindeki 529 adet konut satışa sunulacak. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Palandöken otelleri ne kadar Haberi

Palandöken otelleri ne kadar

Dünyanın önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'ndeki otellerde doluluk oranları bu sezon yüzde 40 oranında arttı. Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayak sezonunu Erzurum'un dolulukla geçirdiğini belirterek, geçen yıla oranla otellerdeki oranların artış gösterdiğini bildirdi. Palandöken'deki otellerde doluluk oranlarının kent merkezindeki esnafa, vatandaşa da olumlu yansıdığını anlatan Altıparmak. "Otellerdeki doluluk oranı bu sezon önceki yıllara göre yüzde 35.40 civarında arttı. Bu yıl doluluk iyi seviyelerdeydi. Yatak kapasitemiz yeterli olmamasına rağmen bu seviyelerdeyiz.  Biraz daha yatak kapasitemiz artmış olsa, özellikle bu doluluk oranları da yüksek olacak. Aralıkta başlayan kayak sezonu uzun sürdü. Kar kalitesi de çok iyi. Kayakseverler buraları tercih ediyor" diye konuştu. 



AVRUPALININ TERCİHİ 

Palandöken'de hala kar bulunduğunu, sezon boyunca özellikle Avrupa ülkelerinden...