22 / 05 / 2024

Palas Apartmanı nerede

Palas Apartmanı nerede

2001 yılında Milli Emlak'tan 29 yıllığına İstanbul Valiliği tarafından kiralanan Tepebaşı'ndaki 6 katlı, 37 daireli Palas Apartmanı sokak çocuklarına hizmet vermesi amacıyla 450 milyar liraya restore ediliyormuş.

Urcun Palas nerede?

Urcun Palas nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Urcun Palas nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Sinpaş Palas nerede?

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Sinpaş Palas Residence'de ön talepler başladı. Projenin ilk etabı 2 blok halinde yükseliyor. Peki Sinpaş Palas nerede?

Apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

Apartman yönetimi toplantısı, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, eğer böyle bir zaman gösterilmemişse, her takvim yılının ilk ayı içinde toplanıyor. Peki, apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

Apartman toplantısı nerede yapılır?

Sekizden fazla bağımsız bölümü olan apartmanlarda kurulan yönetim ile maliklerin senenin belli dönemlerinde yılda en az 1 kez olmak üzere toplantı yapmaları gerekiyor. Peki, apartman toplantısı nerede yapılır?

2001 yılında Palas Apartmanı sokak çocukları için restore ediliyormuş!

2001 yılında Milli Emlak'tan 29 yıllığına İstanbul Valiliği tarafından kiralanan Tepebaşı'ndaki 6 katlı, 37 daireli Palas Apartmanı sokak çocuklarına hizmet vermesi amacıyla 450 milyar liraya restore ediliyormuş.

Diar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilaver Arınç, Nuran Terzioğlu tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik Palas Apartmanı'nda kuruldu.

Eyüp Palas Gül Proje nerede?

Eyüp Palas Evleri'nde daireler 2 blok olarak tasarlandı. Projede 1 tane kalan 1+1 dairenin fiyatı 215 bin TL'den satışa sunuluyor. Peki Eyüp Palas Gül Proje nerede?

Eyüp Palas Evleri nerede?

Yeşilpınar Eyüp Palas Evleri'nde son 1+1 dairelerin fiyatı 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Gül Proje imzası ile yükselen Eyüp Palas Evleri satış süreci devam ediyor. Peki Eyüp Palas Evleri nerede?

Hobi Otelcilik ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hobi Otelcilik ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Yücel Özalp Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Beyoğlu, Gümüşsuyu, Gümüş Palas Apartmanı'nda kuruldu.

Demir Turizm Otelcilik Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Turizm Otelcilik Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Işık Palas Apartmanı, Fatih'te kuruldu.

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz nerede?

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Elit Grand Palas projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı...

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak?

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Yüksek kısımlarda 100 metre aralıklarla inşa edilecek 460 gökdelenin yanı sıra projede apartman, teras ev ve villa yer alacak.

Palas Apartmanı nerede Haberi

Palas Apartmanı nerede



PALAS APARTMANI çocuk cenneti olacak


    İSTANBUL'da sokak çocuklarına, bir sıcak yuva daha kuruluyor. Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 yıllığına kiralanan Tepebaşı'ndaki altı katlı Palas Apartmanı İstanbul Valiliği İstanbul Çocukları Vakfı ve SHÇEK işbirliği ile sokak çocuklarına hizmet vermesi amacıyla onarılıyor.

    Sokak çocuklarına, rehberlik, danışmanlık ve bakım hizmeti verecek olan 37 daireli yapı onarım sırasında işlevsel hale getirilecek.


Hayırseverlere çağrı


    450 milyar liraya mal olacak onarım için hayırseverlerden de destek bekleniyor. Vali Erol Çakır, projenin gerçekleşmesiyle, sokak çocuklarının barınma ve eğitimleri için, önemli bir merkezin hizmete gireceğini söyledi.

    SHÇEK İstanbul İl Müdürlüğü'nce kullanılacak olan binada 15 daire...