04 / 05 / 2024

palas mahallesi huzur sokağı

palas mahallesi huzur sokağı

Kayseri'deki Palas Mahallesi'nde yaşlılar için inşa edilen konutların bulunduğu sokak törenle açıldı.

Kağıthane'deki 5 katlı Huzur Apartmanı yıkıldı!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde riskli olarak tespit edilen 5 katlı Huzur Apartmanı'nın yıkıldı. Yıkım foto muhabirler tarafından görüntülendi...

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde emlak fiyatları arttı!

İstanbul’un orta yerindeki Gazi Mahallesi bildiğimiz Gazi değil artık. Semt sakinlerinin ağzından ‘huzur’ kelimesi düşmüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Gazi Modeli Projesi sayesinde Gazi Mahallesi normal hayatına döndü.

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

Kayseri Palas'ta yaşlılar için inşa edilen sokak açıldı!

Kayseri'deki Palas Mahallesi'nde yaşlılar için inşa edilen konutların bulunduğu sokak törenle açıldı.

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdulkadir İba Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kağıthane, Sanayi Mahallesi'nde açıldı.

Huzur Mahallesi Muhtarlık Binası ve Bilgi Evi açıldı!

Huzur Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası ve Bilgi Evi, kısa sürede tamamlanarak, hizmete açıldı. Yeni binanın açılış kurdelesini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kesti. Başkan Hasan Can; ‘300’ü aşkın kalıcı eserimiz var’ dedi.

Çekmeköy Huzur Parkı hizmete açıldı!

Çekmeköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Hamidiye Mahallesi’ndeki Huzur Camisi yanında yer alan ve atıl durumda kalan boş araziyi park olarak ilçe halkının kullanımına sundu

CLK İnşaat Emlak GıdaTurizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Huzur Şubesi açıldı!

CLK İnşaat Emlak GıdaTurizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Huzur Şubesi, Ramazan Çelik Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beykoz, Çiftlik Mahallesi'nde açıldı.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli atıldı. Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kepez Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer katıldı.

AGF Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AGF Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramis Alkan, Galip Soylu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Huzur Hoca Caddesi'nde kuruldu.

Bursa Huzur Mahallesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyor!

Bursa Huzur Mahallesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Alinur Aktaş, "inegöl'ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar irili ufaklı birçok projeyi hayata geçirdik.

palas mahallesi huzur sokağı Haberi

palas mahallesi huzur sokağı

Kayseri'de, ihtiyaç sahibi yaşlıların ömürleri boyunca ikamet edebilecekleri konutların inşa edildiği sokağın açılışı yapıldı.


Palas Mahallesi'ndeki "Huzur Sokağı"nın açılışında konuşan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, yaşlılığın gençlik döneminde düşünülmek istenmeyen ancak her insanın yaşayacağı doğal bir süreç olduğunu söyledi.


Yaşlılıktan dolayı fiziksel ya da zihinsel sorun yaşayan yaşlılara hürmet gösterilmesi gerektiğini ifade eden Kamçı, şöyle konuştu:


"Yaşlılarımızın bakım ve ihtiyaçlarının karşılanması, gerek örf ve adetlerimizde gerekse inancımızda yer almaktadır. Bu değerlerden yola çıkarak hazırlanan 'Huzur Sokağı Projesi', 2014 yılında başlamıştır. 18 yaşlı vatandaşımıza yeni ev inşa edilmiş, 23 yaşlı vatandaşımızın da evinde iyileştirme yapılmıştır. Toplam maliyeti 780 bin lira olan projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür...