29 / 04 / 2024

Palet İnşaat konkordato

Palet İnşaat konkordato

Konkordato talep eden Palet İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında yeni karar çıktı. Palet İnşaat'ın konkordato tasdik talebi reddedildi.

Palet İnşaat'a 1 yıl kesin mühlet verildi!    

Konkordato talep eden Palet İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında 1 yıllık kesin süre verildi...

Ömer Üründül'den Palet İnşaat konkordato açıklaması!

Üründül Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Üründül, bugün Palet İnşaat'ın konkordato talebinde bulunmasının haber olması üzerine kamuoyu açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Palet İnşaat konkordato istedi!

Türkiye’nin en büyük barajını inşa eden firma olarak bilinen Palet İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yayla tarafından kuruldu.

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çiftcibaşı tarafından kuruldu.

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Uçan tarafından kuruldu.

Avesan Metal İnşaat Palet Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avesan Metal İnşaat Palet Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Küçük tarafından kuruldu.

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

Palet İnşaat konkordato Haberi

Palet İnşaat konkordato

Türkiye’nin en büyük barajını inşa eden firma olarak bilinen Palet İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulunmuştu. Hacizlere karşı koruma talep eden şirketin davasında kısa vadeli borçların ödenmesinde güçlük çekildiği açıklanmıştı. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Ünlü spor yorumcusu Ömer Üründül’ün ve babasının, iki ortağı ile kurduğu Palet İnşaat ve Ticaret A.Ş. için 28 Eylül'de konkordato başvurusu yapmıştı. Kurulduğu günden bu yana onlarca projeye imza atan Palet İnşaat, Atatürk Barajı'nın da proje ortağıydı. Kamuyu ait işleri üstelenen şirketin elindeki projelerin sözleşme büyüklüğü ise 660 milyon lira olarak açıklanmıştı. 

Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından konkordato tasdik talebi reddedildi. Mahkemenin verdiği 1 Mart 2019 tarihli kesin mühlet kararı da kaldırıldı. Kesin mühletin kaldırılmış olması nedeniyle İİK 294-295-296-297 maddelerinde düzenlenen kesin...