02 / 10 / 2024

Palet İnşaat konkordato

Palet İnşaat konkordato

Konkordato talep eden Palet İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında yeni karar çıktı. Palet İnşaat'ın konkordato tasdik talebi reddedildi.

Palet İnşaat'a 1 yıl kesin mühlet verildi!    

Konkordato talep eden Palet İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında 1 yıllık kesin süre verildi...

Ömer Üründül'den Palet İnşaat konkordato açıklaması!

Üründül Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Üründül, bugün Palet İnşaat'ın konkordato talebinde bulunmasının haber olması üzerine kamuoyu açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Palet İnşaat konkordato istedi!

Türkiye’nin en büyük barajını inşa eden firma olarak bilinen Palet İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Bir inşaat şirketinden daha kötü haber geldi 56 yıllık inşaat devi konkordato ilan etti!

İnşaat şirketlerinden kötü haber gelmeye devam ediyor. 56 yıllık inşaat devi Emak Fan konkordato ilan etti.

Yenigün İnşaat konkordato rüzgarına kapılmıştı açıklama geldi! Toparlayacağız ve tekrar işimize döneceğiz!

Konkordato rüzgarına yapılan Yenigün İnşaat'tan son dakika açıklaması geldi. Türkiye Müteahhitler Birliği’nin eski Başkanı Mithat Yenigün, “Süreye ihtiyacımız vardı. Toparlayacağız ve tekrar işimize döneceğiz” dedi.

Tebernüş Kireçci 'devamı felaket' diyerek uyardı: İnşaat sektöründe konkordato rüzgarı esecek!

Konkordato başvuruları 2024'ün ilk yarısında geçen yılın tamamındaki sayıyı aşmıştı. Son olarak Müteahhitler Birliği eski Başkanı Mithat Yenigün'ün başında olduğu Yenigün İnşaat da konkordato ilan etti. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Devamı felaket" dedi...

En büyük 250 müteahhitlik devinin arasında olan Yenigün İnşaat'tan konkordato talebi! 5 milyar TL'lik borç var!

Fenerbahçe Divan Kurulu eski başkan vekili Mithat Yenigün’ün başında olduğu Yenigün İnşaat AŞ, bir süredir yaşadığı mali darboğazı aşamaması sebebiyle konkordato talep etti. İşte ayrıntılar...

Onlarca fabrika inşa eden ünlü inşaat şirketi iflasın eşiğinde!

Onlarca fabrikada imzası olan ünlü inşaat şirketi Bozkaya İzolasyon İnşaat iflasın eşiğinde. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Ankara'da faaliyet gösteren Bozkaya İzolasyon İnşaat konkordato talebinde bulundu. 

600 yataklı dev hastane inşa etmişti! 49 yıllık inşaat şirketi konkordato talep etti!

Pek çok hastanenin inşa edilmesinde ana yüklenici olarak rol alan Gökyol İnşaat, konkordato talep etti. Söz konusu şirketin daha önce bazı yerlerdeki projelerini yarıda bıraktı belirtildi.

İnşaat sektörü, konkordato ilan eden sektörler arasında zirvede! 

İnşaat sektöründe iflaslar peş peşe açıklanırken, konkordato ilan eden firmaların sayısı da sektörler arasında zirveye yerleşti. İşte ayrıntılar...

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yayla tarafından kuruldu.

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çiftcibaşı tarafından kuruldu.

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Uçan tarafından kuruldu.

Palet İnşaat konkordato Haberi

Palet İnşaat konkordato

Türkiye’nin en büyük barajını inşa eden firma olarak bilinen Palet İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulunmuştu. Hacizlere karşı koruma talep eden şirketin davasında kısa vadeli borçların ödenmesinde güçlük çekildiği açıklanmıştı. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Ünlü spor yorumcusu Ömer Üründül’ün ve babasının, iki ortağı ile kurduğu Palet İnşaat ve Ticaret A.Ş. için 28 Eylül'de konkordato başvurusu yapmıştı. Kurulduğu günden bu yana onlarca projeye imza atan Palet İnşaat, Atatürk Barajı'nın da proje ortağıydı. Kamuyu ait işleri üstelenen şirketin elindeki projelerin sözleşme büyüklüğü ise 660 milyon lira olarak açıklanmıştı. 

Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından konkordato tasdik talebi reddedildi. Mahkemenin verdiği 1 Mart 2019 tarihli kesin mühlet kararı da kaldırıldı. Kesin mühletin kaldırılmış olması nedeniyle İİK 294-295-296-297 maddelerinde düzenlenen kesin...